Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 82 - Setembre 2018

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 35742
03.10.2018

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 82 - Setembre 2018

Gualta guanya i el títol en joc

 

El primer cap de setmana de setembre es va disputar la 7ª i penúltima prova del Campionat de Catalunya per Equips a diferents seus d’arreu de Catalunya a Mas Gurumbau (Taradell), Badalona, Can Rafel (Cervelló), Fornells, El Vallès (Terrassa), Castello, Can Cuyàs (Sant Feliu del Llobregat) i Tennis Mora (Sant Andreu de Llavaneres). Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Els jugadors de 1era divisió van disputar la prova al P&P Mas Gurumbau, el millor resultat individual el va fer l’Eloi Hernando (P&P Badalona) amb 49 cops, seguit dels gironins Jose Santos i Robert Coomber companys del club de Gualta, amb un cop més. Pel que fa a les parelles les millors van ser el Ricard Ripoll i el Sergi Andres (Sant Cebrià) i el Salvador Moreu i el Marc Fortuny (Badalona) amb 8 cops sota par, seguits de Josep Portell i Carles Millan (Gualta) amb un cop més. La classificació per equips la va guanyar l’equip Gualta Grup Escrivà Interiors amb un total de 205 cops, seguits de Gualta Casabegur i P&P Badalona amb 209. La classificació general  a falta d’una prova està molt ajustada entre els dos equips líders de la classificació Xerinola Tennis Mora i el P&P Badalona amb 576 i 556 punts respectivament, en tercera posició es situa Franciac amb 447.

Els equips líders de la resta de divisions i zones son: 2ª divisió Est: Sant Cebrià Blau, 2ª divisió Oest: La Trattoria Urgell, 3ª divisió Est: Bétulo P&P, 3ª divisió Oest: Canal Olímpic Superior Autos, 4ª divisió Nord: Quimriera.com, 4ª divisió Centre Sud  G1: P&P Sant Cugat B i 4ª divisió Centre Sud G2: Papi G. Vallès.

La propera prova ja serà l’ultima i decisiva per saber quins equips seran els campions d’aquest 2018 i es jugaran el dies 6 i 7 d’octubre a: El Vendrell, La Figuerola, Castelló, Lleida, Platja d’Aro, Roc 3, Vallromanes i Franciac.

 

Classificacions


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC