Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Circular FCPP 09/2018. Per una nova Llei de l'Esport a Catalunya

Ets a:  IniciNotíciesCirculars FCPPNotícia id 35951
30.10.2018

Circulars FCPPCircular FCPP 09/2018. Per una nova Llei de l'Esport a Catalunya

Per una nova Llei de l'Esport a Catalunya


Circular FCPP 09/2018


PER UNA NOVA LLEI DE L’ESPORT A CATALUNYA

 

A tots els clubs de la Federació Catalana de Pitch & Putt,

 

Les Federacions catalanes en el marc de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) recollim signatures per a una nova llei de l’esport a Catalunya. Considerem que cal actualitzar la llei vigent en molts aspectes.  Volem una llei que ens representi, que promogui els nostres valors i que tingui per objectiu impulsar l’esport català.  Una nova Llei de l’esport que millori la pràctica esportiva i el sistema de gestió de l’esport. Adaptada a la realitat i les necessitats del Segle XXI. Un dels principals objectius és que l’administració dediqui més recursos a Federacions i clubs esportius.

 

La UFEC ha considerat que el millor camí per a fer-ho és per mitjà d’una Iniciativa Legislativa Popular (ILP), que significa que es recullen signatures de forma presencial i si s’aconsegueixi arribar a un nombre suficient, el Parlament de Catalunya ha de tractar la proposta de Llei que es presenta. Les signatures han d’anar acompanyades del nom i cognoms de la persona que signa, DNI i el domicili i municipi d’empadronament. Poder signar els residents a Catalunya majors de 16 anys.

 

La Federació Catalana de Pitch and Putt com a integrant de la UFEC també participa en la recollida de signatures. Molts clubs ja disposen de quaderns de signatures . Els clubs que no en tenen els poden sol·licitar a la Secretaria de la FCPP.

 

Demanem a tots els nostres clubs i federats que s’impliquin al màxim en la recollida de signatures. La teva signatura ens pot ajudar en l’objectiu d’arribar a les signatures suficients per a que el Parlament tracti la proposta de llei. Si el conjunt de l’esport català federat aconsegueix moltes més signatures de les que es necessiten per a que el Parlament ho prengui en consideració, serà una forma de pressionar per una llei de l’esport més favorable pel conjunt de l’esport federat.

 

Pots obtenir més informació a: https://lleiesport.cat/

Les 10 principals raons per a una nova llei:  https://lleiesport.cat/llestos/

Descarrega la proposta de nova llei de l’esport:              

https://lleiesport.cat/wp-content/uploads/2018/05/Disseny-Plecs-maquetaci%C3%B3.pdf

 

Salutacions cordials, 

 

 

Secretaria FCPP

 

Barcelona, 30 de d’Octubre de 2018

 


 Clickar per veure la Circular en format PDF

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC