Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 83 - Novembre 2018

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 36134
27.11.2018

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 83 - Novembre 2018

Marta Farrés i Toni Enciso campions de la Copa ACPP Parelles Mixtes


Del 23 al 25 de novembre es va disputar la XII edició de la Copa ACPP Parelles Mixtes al P&P Vallromanes. Hi van participar 214 jugador/es i va estar organitzat per l’Associació Catalana de Pitch & Putt. La competició va ser a 54 forats i es van jugar tres modalitats de joc per parelles, la fourball on cada jugador juga la seva bola i puntua el millor resultat, la greensome cada jugador/a fa un cop de sortida, s’escull la millor bola i després un cop cada un alternativament i la foursome que és  la modalitat més exigent de totes on cada jugador/a executa un cop de forma alternativa.

Entre divendres i dissabte es van jugar els primers 18 forats sota la modalitat fourball. Divendres va ser un dia gris i plujós i a les 10 del matí es va donar el tret de sortida a la competició, van jugar 36 parelles i els millors van ser el Toni Enciso i la Marta Farrés (P&P Badalona) amb un gran resultat de  10 cops sota par, 10 birdies i 8 pars.  El dissabte van jugar  142 jugador/es més i cap de les parelles va poder igualar el resultat d’Enciso i Farrés, però els gironins Salvador i Silvia  Garangou s’hi van apropar amb  47 cops.

Per poder jugar la 2ona part del campionat, s’havia de passar un tall i només hi accedien les millors 36 parelles, el tall va quedar a 53 cops.

El diumenge a les 9 del matí s’iniciava la 2ona part del Campionat i es va jugar la volta greensome, la millor parella van ser els joves Sergi Canal i Anna Sanchez (P&P Hcp1) que van fer 46 cops, seguits de Ioan Julian Sidau (P&P Sant Cebrià) i Montse Murcia (P&P Hcp1)  amb 49. Un cop jugats els primers 36 forats la classificació acumulada estava molt ajustada, lideraven la taula Enciso / Farrés amb 97 cops, seguits de Sidau i Murcia amb 98 i Canal i Sanchez amb 99.

De cara al migdia els jugadors van agafar forces per disputar l’ultima i decisiva volta del campionat, la foursome, la més exigent de totes. El millor resultat el van fer  la jugadora local Pilar Montero i el Jordi Serra amb el par del camp. El títol de campions no es va decidir fins el forat 54 i el nivell de joc va ser molt alt, estava a l’abast de qualsevol de les tres primeres parelles però finalment es va decantar cap a la parella badalonina Toni Enciso i Marta Farrés amb un total acumulat de 152 cops, seguits de Montse Murcia i Ioan Julian Sidau amb 153, en 3era posició Sergi Andrés i Anna Sanchez amb 154, 4arta posició Jordi Serra i Pilar Montero amb 156 i el 5ena posició els lleidatans Lluís i Marta Cucurull amb 156. Cal recordar que la Marta Farrés ja va guanyar l’edició del 2012.

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus als guanyadors.


Classificació

Àlbum de fotos

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC