Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 83 - Novembre 2018

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 36142
27.11.2018

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 83 - Novembre 2018

Ignacio Aznárez i Martí Luja Campions de Catalunya Juvenils

El 27 i 28 d’octubre amb una temperatura freda i molta pluja es va disputar el Campionat de Catalunya Juvenil al P&P Badalona. Hi van participar 99 jugador/es entre les dues categories la d’iniciació i la de competició. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt. Aquesta prova puntua pel Rànquing Juvenil i Junior FCPP 2018.

Els jugadors més petits, els de la categoria d’iniciació, juguen 9 forats i recorregut EPPA, vol dir que les distàncies dels forats van des de els 40 al 90 metres i poden portar fins a 6 ferros i el putter. El campió d’aquesta categoria va ser el Marti Luja Pascual que va fer 1 cop sota par, els mateixos que el Jon Julià però van haver de desempatar a mort sobtada al forat 1 i finalment va ser Luja qui va aixecar la copa de campió de la Categoria Iniciació.

Pel que fa als jugador/es de la categoria competició, que juguen 18 forats i  mides catalanes (vol dir que les distàncies dels forats poden ser fins a 120 metres), el millor després de la primera jornada de joc va ser l’Ignacio Aznarez (Can Cuyàs) que va fer 3 cops sota par, seguit de l’Ivan Ponsdomenech (Sant Cebrià) amb un cop més. El diumenge que no va deixar de ploure durant tot el matí, van jugar 35 jugador/es més i només un jugador va poder igualar el resultat a 51 cops i va ser el company de club de Aznarez,  David Mur (Can Cuyàs) . El desempat es va haver de fer a mort sobtada al forat 1 i la balança es va decantar cap a Ignacio Aznarez que es va proclamar campió Catalunya Juvenil FCPP 2018.


La resta de la classificació va quedar de la següent manera:

Categoria Iniciació:

Campió Martí Luja, Subcampió: Jon Julià, Campió handicap: Ian Lopez, Subcampió handicap: Hugo perez, Campió Aleví: Nuria Bertran, Subcampió Aleví: Daria Ponsdomenech, Campió Benjamí: Anna Martínez, Subcampió Benjamí: Pol Riu, Campió Prebenjamí: Biel Cabanes, Subcampió Prebenjamí: Emma Artigas.

Categoria Competició:

Campió Absolut: Ignacio Aznarez, Subcampió Absolut: David Mur, Campió Aleví: Alejandro Pujol, Subcamìó Aleví: Xavi Sambola, Campió Infantil: Ivan Ponsdomenech, Subcampió Infantil: Pau Sanchez, Campió Cadet: Max Mezquita, Subcampió Cadet: Jordi Gomez, Campió Junior: Arnau Lladó, Subcampió Júnior: Eliseu Casas, Campiona Handicap: Marta Palacios, Subcampió handicap: Eduard Pachecho.

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus als guanyadors.

 

Classificació de la prova

Àlbum d’imtages

 

Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC