Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 86 - Febrer 2019

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 36813
01.03.2019

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 86 - Febrer 2019

Hcp 1 acull la primera prova del Rànquing Juvenil 2019

 

El cap de setmana del 2 i 3 de febrer es va jugar la 1ª prova del Rànquing Juvenil FCPP / Interclubs Juvenils ACPP al Pitch & Putt Hcp1. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Aquest any el Rànquing Juvenil FCPP arriba a la seva XIII edició, es una competició de 6 proves que es juga a nivell individual i poden participar tots els jugador/es que vulguin però que compleixin com a màxim 18 anys durant aquest 2019. Hi ha dues modalitats de joc la de Competició, pels jugadors de més de nivell on es juguen el recorregut de 18 forats i mides catalanes (mides que van fins els 120 metres) i la categoria d’iniciació jugadors més joves que s’inicien a l’esport del Pitch & Putt. A la categoria dels més petits juguen 9 forats i mides EEPA (mides de fins a 90 metres).

A la primera prova hi van participar en total 123 jugador/es. Entre els de categoria de competició el millor resultat el van fer la local Nicole Joyce, l’Ivan Ponsdomenech (Sant Cebrià) i el Lluís Palomo (Can Cuyàs) amb el par del camp, seguits de l’Adrià Prat (Can Cuyàs) amb un cop més, que va guanyar la categoria handicap. Entre els més petits els de la categoria iniciació, el millor resultat el van fer el Pol Riu i el Martí Luja (Can Cuyàs). El Leonardo Oliver (Can Cuyàs) va guanyar la categoria handicap.

Paral·lelament al Rànquing Juvenil es juga l’Interclubs Juvenil (competició entre equips), molts dels jugadors participants al Rànquing són membres d’un equip i el seu resultat comptabilitza per l’Interclubs Juvenil. A cada prova de totes les targes d’un club comptabilitzen les 4 millors. Un cop disputada la primera prova els equips líders de la categoria Competició van ser Can Cuyàs Juvenil amb 150 punts, seguit de Hcp1 Juvenil amb 140 i Sant Cebrià Juvenil amb 130. I pel que fa a la categoria d’iniciació va guanyar Can Cuyàs Juvenil amb 150 punts, seguit de Hcp1 Juvenil amb 140 i en tercera posició Badalona Promeses amb 130.

La propera cita serà els dies 2 i 3 de març al Pitch & Putt Lleida.


Classificacions

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC