Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament del Campionat de Catalunya 3ª Categoria 2005 UCPP

Ets a:  IniciNotíciesReglaments Competicions FCPPNotícia id 3704
26.09.2005

Reglaments Competicions FCPPReglament del Campionat de Catalunya 3ª Categoria 2005 UCPP

Reglament del Campionat de Catalunya 3ª Categoria 2005 UCPP que es jugarà a Tennis Mora el 15 i 16 d'octubre de 2005
CAMPIONAT INDIVIDUAL DE CATALUNYA

CAMPIONAT INDIVIDUAL DE CATALUNYA

DE PITCH & PUTT 3ª CATEGORIA – 2005 UCPP

 

REGLAMENT

 

1.- PARTICIPANTS

Hi podran participar tots els jugadors i jugadores nacionals o estrangers que estiguin en possessió del handicap oficial de pitch & putt atorgat per la UCPP sempre que pertanyin a la tercera categoria (Hcps. de Joc de 14 a 21 inclosos). Jugaran el campionat els 104 inscrits que tinguin un Handicap Exacte més baix més els empatats

 

2.- CAMP I DATES

Es jugarà a Tennis Mora els dies 15 i 16 d’octubre de 2005.

 

3.- FÓRMULA DE JOC

Es jugarà a 36 forats stroke-play scratch individual. El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de la UCPP el dia de tancament de les inscripcions.

 

4.- HORARI I GRUPS DE SORTIDA

La sortida dels primers 18 forats serà simultània a les 8:30 i succesives segons les inscripcions. Els grups es faran segons el handicap jugant els jugadors de handicap més baix a primea hora.

 

L’horari de sortida dels últims 18 forats, que es jugaran diumenge, es determinarà per ordre invers a la classificació del recorregut anterior, iniciant-se la primera sortida a les 8:30 i succesives jugant els liders de la primera jornada de joc a última hora.

 

Els jugadors que estiguin inscrits i no es presentin han d’avisar a la seu de l’ACPP abans de les 12 hores del darrer dia hàbil. En cas de dubte, el jugador haurà de presentar un justificant de la seva comunicació. Els jugadors que no ho facin no podran participar en les competicions oficials que es celebrin durant l’any 2005 i 2006.

 

5.- REGLES I DESEMPATS

Seran:

a) En cas d’empat per al lloc de campió absolut, els jugadors empatats jugaran forat per forat a “muerte súbita” fins a desempatar, començant pel primer forat del recorregut.

b) En cas d’empat per a qualsevol altre lloc amb premi o obsequi, s’aplicarà la fórmula dels 18, 24, 30, 32, 34, 35 i 36 millors últims forats.

c) Per als llocs restants, els jugadors es classificaran “ex aequo”.

 

6.- TROFEUS

a) Trofeu per al campió i sotscampió de Catalunya de 3ª categoria.

b)  Trofeus per als classificats en tercer, quart i cinquè lloc de Catalunya de 3ª categoria.

           

7.- DRETS D’INSCRIPCIÓ

Les inscripcions es faran a la secretaria de la UCPP. Sempre es faran amb expressió del número de jugador associat i amb signatura personalment o per fax  al (93 412 16 79). Cada jugador abonarà 36 euros pels 2 dies de competició. 

 

8.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

Es tancaran el dimarts 11 d’octubre de 2005 a les 18 hores.. Es publicarà la llista de participants el dia 12 d’octubre de 2005.

 

9.-COMITÈ ORGANITZADOR

Estarà format per un membre de la UCPP i un representant del camp on  es juga la prova. La suspensió de la prova prèviament a la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.

 

10- COMITÈ DE COMPETICIÓ

Estarà format per un membre de la UCPP, per l’Àrbitre de la prova i per un membre del Comitè del propi camp on es juga la prova. Presidirà el Comitè el membre de la UCPP. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.

 

11.- DRETS I OBLIGACIONS DE L’ORGANITZACIÓ

El club organitzador s’encarregarà d’elaborar les targes dels participants, grups

i horaris de sortida, així com passar els resultats al programa informàtic de

la UCPP i fer la classificació. Tots aquest processos es faran utilitzant el sistema informàtic de la UCPP. El Camp facilitarà a cada jugadora un entrepà i una beguda per jornada de joc.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC