Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 87 - Març 2019

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 37055
02.04.2019

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 87 - Març 2019

Ivan Ponsdomenech líder al Rànquing Juvenil

 

El primer cap de setmana de març amb temperatures molt primaverals es va disputar la 2ª prova del Rànquing FCPP / Interclubs ACPP Juvenil al Pitch & Putt Lleida (Torre – Serona). Hi van participar 114 jugador/es entre les dues categories de joc Iniciació i Competició. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

A la categoria de Competició hi van participar 53 jugador/es, el millor va ser el Joan Panisello amb 4 cops sota par, seguit de l’Ivan Ponsdomenech (Sant Cebrià) amb 2 cops més. Panisello i Vadim Slyva (Franciac) van guanyar la categoria handicap amb un gran resultat 7 cops sota par. Entre els més petits, els de la categoria d’iniciació, el guanyador de la prova va ser el Ian López (P&P El Vallès).

Pel que fa a la classificació general del Rànquing Juvenil (categoria competició) el líder és Ivan Ponsdomenech amb 74 punts, seguit del Daniel Solavera (Can Cuyàs) amb 68 punts, els mateixos que el Dario Silva (P&P Lleida) que ocupa la tercera posició. La categoria handicap està encapçalada per Vadim Slyva amb 75 punts, seguit de Panisello amb 73 i amb els mateixos punts i  tercera i quarta posició respectivament Xavi Sambola (Hcp1) i Alejandro Pacheco (Can Cuyàs).

El líder de la classificació general categoria d’Iniciació, es Ian López amb 29 punts, seguit de Martí Luja amb 28 i Pol Riu amb 26, (tots 2 companys d’equip de Can Cuyàs). Leonardo Oliver encapçala la classificació handicap amb 44 punts.

La Classificació per equips de la categoria Competició està encapçalada per Can Cuyàs Juvenil amb 300 punts, seguit per Sant Cebrià Juvenil amb 270 i en 3era posició Hcp1 Juvenil amb 244. Can Cuyàs també ocupa la 1era posició de la categoria d’iniciació.

La tercera prova serà els dies 13 i 14 d’abril al Pitch & Putt Badalona.

 

Classificacions

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC