Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 88 - Abril 2019

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 37305
06.05.2019

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 88 - Abril 2019

Oriol Mas Campió del Rànquing EPPA 2019

 

Del 12 al 14 d’abril amb una bona temperatura per la pràctica de l’esport a l’aire lliure es va disputar l’ultima prova de la VI edició del Rànquing EPPA al Pitch & Putt Vallromanes, hi van participar 216 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Es podia escollir el dia de joc entre divendres, dissabte o diumenge, divendres hi van participar 102 jugador/es i el millor resultat el van fer el Berenguer Ortí (Badalona) i l’Oriol Mas (Franciac) amb 47 cops. Entre dissabte i diumenge van jugar la resta de participants, però cap va millorar el resultat d’ Ortí i Mas. Per la segona posició va haver-hi un empat a 49 cops entre Tony Viaga (Chicago G.C.), Fernando González (Vallromanes), Enric Sanz (Xerinola Hcp1), Emili Sanmartin (Franciac), Manuel Amor (Badalona) i Amador Rodriguez (Callejeros)). Les millors femenines van ser la Mª Àngels Taulats (Franciac) i la Glòria Ruiz (El Vallès) que van fer 3 cops sota par, Rodriguez va ser el millor sènior i de la classificació handicap absolut Massimo Giorcelli es el que va fer el millor resultat amb 10 cops sota par.

Pel que fa a la classificació general va estar molt ajustada fins a l’ultima prova entre les posicions capdavanteres. L’Oriol Mas, que cada prova jugada anava escalant posicions, va arribar a la penultima prova fins a la 2ª posició a 2 punts del líder John Frederick Evans (Sant Cebrià). Però gràcies al bon resultat de 47 cops que va fer a Vallromanes es va proclamar Campió del Rànquing EPPA 2019 amb un total de 170 punts, seguit del Berenguer Ortí amb 165 i el John Frederick Evans amb 161. La campiona femenina va ser la Glòria Ruiz (Hcp 1) amb 156 punts, seguida de la Núria Dalmau (Platja d’Aro) amb  146 i en 3ª posició la Marta Cucurull (P&P Bellpuig) amb 141. La categoria sènior la va guanyar el John Frederick Evans amb 173 punts, seguit de l’Amador Rodriguez amb 160 i en tercer lloc el gironí Frederic Lloret (Platja d’Aro) amb 154. El guanyador de la categoria handicap absolut va ser el Josep Cortada (Vallromanes) amb 144 punts, seguit de Juan Plans (Sant Cebrià) amb els mateixos punts i el Tony Viaga amb 143 ocupa la 3era posició. Taulats guanya la categoria handicap femení amb 154 punts i Cortada la handicap sènior.

En aquesta edició del Rànquing EPPA han participat un total de 481 jugador/es en una o més proves.

 

Classificacions

Àlbum de fotos


Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC