Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 89 - Maig 2019

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 37525
29.05.2019

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 89 - Maig 2019

Manuel Amor guanya al Rànquing FCPP de bonÀrea

 

Del 10 al 12 de maig es va jugar la primera prova del Rànquing FCPP 2019 al P&P bonÀrea (Massoteres – Segarra). Hi van participar 184 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch and Putt. Aquest any es la XIX edició del Rànquing  FCPP, que actualment és una competició de 7 proves que es disputen per diferents seus d’arreu de Catalunya i Andorra. La modalitat és individual i es juga en mides catalanes, que vol dir que les mides dels forats poden ser fins a 120 metres de distància.

Els participants podien escollir dia de joc entre divendres, dissabte o diumenge. Un cop disputada la primera jornada el millor resultat el va fer el Josep Ribas  (P&P Hcp1) amb 2 cops sota par. Dissabte van jugar 86 jugadores més, l’Amador Rodriguez (Callejeros CE) va poder millorar el resultat existent amb 2 cops menys, va fer 50 cops, seguit de l’Enric Sanz i el Jaume Vidal (companys d’equip de Xerinola Tennis Mora)  amb un cop més. No estava res decidit per  que encara quedaven per disputar el campionat jugadors amb un alt nivell de joc. Diumenge el badaloní Manuel Amor va aconseguir fer un cop menys que Rodriguez i va guanyar la prova amb un total de 49 cops. En 2ona posició va quedar Rodriguez amb 50 i en tercera posició i 51 cops Sanz, Vidal i el jugador del P&P El Vallès Alexandre Albiñana.

La Pilar Montero (Vallromanes) i la Glòria Ruiz (Hcp1) van guanyar la classificació femenina amb un cop sobre par i Amador Rodriguez la categoria sènior. El jugador local Toni Segon va guanyar la categoria handicap absolut amb un total de 2 cops sota par, la Concepció Golobardes (bonÀrea) la classificació handicap femení amb 1 cop sota par i Segon la handicap Sènior.

La propera prova serà els dies 24, 25 i 26 de maig al P&P Hcp1 de Sant Vicenç de Montalt.


Classificació de la prova

Àlbum de fotos


Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC