Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 91 - Juliol 2019

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 38020
31.07.2019

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 91 - Juliol 2019

Iglesias i Espejo empaten al Rànquing FCPP de Can Cuyàs

 

Del 5 al 7 de juliol es va jugar la 3era prova del Rànquing FCPP al P&P Can Cuyàs de Sant Feliu del Llobregat, hi van participar 173 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Cada jugador podia escollir el dia i hora de joc, a la jornada de divendres hi van participar 77 jugador/es, el millor va ser el Josep Iglesias (Callejeros CE) que va fer 47 cops, seguit d’un doble empat a 48 cops entre 2 jugadors badalonins el Diego Mier i el Berenguer Ortí . Dissabte van jugar 62 jugador/es mes i Manel Roman (P&P Franciac) es va unir al grup dels que van fer 48 cops, però cap altre va igualar o millorar el resultat de l’Iglesias. Encara quedava una jornada de joc, la del diumenge i el Yuri Espejo (P&P Badalona) va poder fer també 47 cops i guanyar juntament amb Iglesias la 3ª prova del Rànquing FCPP. La Núria Dalmau (Platja d’Aro) va guanyar la categoria femenina amb 2 cops sota par i el Miguel Pérez (Vallromanes) i el Jordi Serra (Hcp 1) la categoria sènior amb 50 cops. El Pau Moya amb 45 cops es va imposar a la categoria handicap absolut. Dalmau i Juan Ramon Macía a la handicap femení i handicap sènior respectivament.

Pel que fa a la classificació general el líder fins el moment es l’Amador Rodríguez (Callejeros)  amb 150 punts, seguit del Manuel Amor amb 146 i Ortí ocupa la tercera posició amb 143, els mateixos que Jordi Saborit (Vallromanes) que ocupa la 4arta posició . La Gloria Ruiz (Hcp1) es la millor femenina amb 144 punts i Rodríguez el millor sènior amb 162. La classificació handicap absolut esta encapçalada pel Jordi Alum (G. Lloret P&P) amb 147 punts, Gloria de Luna va primera de la classificació handicap femení amb 140 punts i Juan Ramon Macía i 145 punts líder del la classificació handicap sènior.

La propera prova serà el 20 i 21 de juliol a terres andorranes al P&P Ordino i al P&P La Xixerella.

 

Classificació de la prova

Classificació acumulada després de Can Cuyàs

Àlbum de fotos


Retall de premsa:

 

 



MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC