Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Circular FCPP 03/2019. Pitch & Putt a les escoles i instituts

Ets a:  IniciNotíciesCirculars FCPPNotícia id 38356
19.09.2019

Circulars FCPPCircular FCPP 03/2019. Pitch & Putt a les escoles i instituts

Pitch & Putt a les escoles i instituts

CIRCULAR 03/2019


PITCH & PUTT A LES ESCOLES I INSTITUTS

 

A tots els clubs de la Federació Catalana de Pitch & Putt,

La FCPP ja fa anys que desenvolupa el programa de Pitch & Putt a les Escoles i Instituts. L’objectiu és que molts nois i noies coneguin el nostre esport practicant-lo per primera vegada i que posteriorment s’aficionin. Els nens i nenes poden ser uns grans difusors del P&P ja que posteriorment ho parlen amb altres amics, pares, família, etc...

Es comunica a tots els clubs membres de la FCPP que hagin organitzat activitats de Pitch & Putt a les escoles i instituts des del 1 d’octubre de 2018 fins el 15 de setembre de 2019 que la FCPP disposa d’una partida per a subvencionar les activitats en el marc d’aquest programa que es portin a terme en la present temporada.

Els clubs interessats en rebre la subvenció cal que notifiquin quines jornades han realitzat activitats de pitch and putt amb escoles, amb quines escoles (nom de l’escola, adreça, població, telèfon i persona de contacte) i quants grups. Cal que la informació arribi a la secretaria adjuntant també fotografies o carta o comunicació de l’escola que certifiqui que es van fer les sessions i especificant que van ser sessions de pitch & putt. Cal fer arribar aquesta informació a info@pitch.cat abans del 5 d’octubre a les 12h.

La subvenció màxima per club serà de 60 euros per grup de 20 a 30 alumnes. En cas de que les sol·licituds superin la partida pressupostada es distribuirà equitativament entre els clubs que hagin participat. Una vegada concedida la subvenció els clubs hauran de presentar a la FCPP la factura corresponent a l’import subvencionat.

Salutacions cordials, 

 

 

Secretaria FCPP

 

Barcelona, 19 de Setembre de 2019


Clickar per veure la Circular FCPP 03/2019 en format PDF

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC