Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 92 - Setembre 2019

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 38456
01.10.2019

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 92 - Setembre 2019

Carla Puig Campiona de Catalunya Femenina 2019

 

El passat 14 de setembre es va jugar  la XXII edició del Campionat de Catalunya Femení de Pitch and Putt FCPP al P&P Franciac  (Caldes de Malavella). Hi van participar 86 jugadores i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

El campionat va ser a 36 forats, la primera volta de la competició les jugadores podien escollir l’hora de joc entre les 8.45h o les 11.45h. Entre les més matineres, les millors van ser les jugadores locals Mª Àngels Taulats i Carla Puig que van fer 2 cops sota par, seguides de la Núria Dalmau (Platja d’Aro) i la Silvia Garangou (Franciac) amb 53 i 55 cops respectivament. En la segona sortida van jugar la resta de jugadores i la Marta Cucurull (P&P Bellpuig) que va fer el par del camp i la Carolina González (Vallromanes) amb 56 cops es van col·locar també a la part alta de la taula.

De cara el migdia les jugadores van dinar i van agafar forces perquè encara quedaven per 18 forats per disputar. Entre les líders hi havia molt pocs cops de diferència i qualsevol d’elles es podia proclamar campiona. A les 16h en punt de la tarda s’iniciava la segona volta de la competició. Puig i Cucurull  van començar la segona volta fent un mal cop de sortida i va fer boguie i doble boguie respectivament, però de seguida ho van poder arreglar i al forat 2 van fer birdie (2 cops) totes dues. Durant la resta de la volta van fer un bon joc. Puig a mida que passaven els forats seguia líder, però per darrera seu hi havia dues jugadores Cucurull i González que anaven restant cops i recuperant posicions, però sense igualar el resultat de Puig, per que tenia un joc molt ferm i regular. A l’arribar al forat 18, la Carla Puig duia 5 cops d’avantatge sobre Cucurull i González que ja havia acabat la competició amb un total de 111 cops, ho tenia tot de cara per aixecar el títol de campiona i així va ser, un cop va embocar la bola es proclamava Campiona de Catalunya Femenina 2019 amb companyia de familiars i amics del camp on l’han vist créixer com a jugadora. Carla Puig te 20 anys i cal recordar que ja va guanyar la Copa de  Parelles Mixtes a l’any 2015.

Posteriorment es va fer un sorteig de regals entre totes les participants i l’entrega de trofeus a les guanyadores.


La resta de la classificació va quedar de la següent manera:

Campiona: Carla Puig amb 107 cops

Subcampiona: Carlina González amb 111 cops

Campiona de 1ª categoria: Marta Cucurull amb 111 cops

Subcampiona de 1ª categoria: Silvia Garangou amb 113 cops

Campiona de 2ª categoria: Mariona Viñolas amb 125 cops

Subcampiona de 2ª categoria Dolors Julià amb 127 cops

Campiona de 3ª categoria: Nedezca Neyaskina amb 135 cops

Subcampiona de 3ª categoria: Katti Jarujoo amb 135 cops

 

Classificacions finals

Àlbums de fotos


Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC