Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Explicacions del no funcionament del web en els darrers dies

Ets a:  IniciNotíciesAltres NotíciesNotícia id 3872
10.11.2005

Altres NotíciesExplicacions del no funcionament del web en els darrers dies

Explicacions del no funcionament del web en els darrers dies
Explicacions del no funcionament del web en els darrers dies

Explicacions del no funcionament del web en els darrers dies

 

Per aclarir les raons del no funcionament de la web www.pitchandputtcat.com entre el diumenge dia 6 i el dijous dia 10, resumim els fets per a coneixement dels camps, clubs i jugadors.

 

Per garantir un servei permanent i adequat, les webs estan en ordinadors d’empreses especialitzades en serveis informàtics anomenats “d’hospedatge”.

 

En el cas de l’ACPP, a finals del 2004 l’empresa que prestava aquest servei –tan a nosaltres com a altres entitats- va comunicar-nos que havia decidit discontinuar-lo i per tant vàrem tenir que buscar en el mercat una altre empresa que ens donés les suficients garanties. Aquesta nova empresa és la que ens presta el servei en l’actualitat.

 

Ambdues empreses varen transferir, en un espai curt de temps, tota la informació relacionada amb l’ACPP però no van transferir el control del domini “pitchandputtcat.com”, tal com nosaltres donàvem per suposat. Cal dir que els dominis s’han de renovar periòdicament pagant una quantitat poc important però que si pel motiu que sigui no es renoven en la data adequada queden automàticament cancel·lats. Probablement per un malentès o per manca de comunicació, cap de les dues empreses va renovar el nostre domini en la data en que calia fer-ho.

 

En donar-nos compte el diumenge dia 6 de la situació i informar al President de la Junta Directiva de l’ACPP, vàrem iniciar immediatament les gestions per a intentar tornar a donar d’alta el domini. Malauradament això no va ésser fàcil donat que només l’empresa que teòricament en tenia atorgada la gestió (o sigui la primera amb qui havíem contractat el servei) podia donar l’ordre de pagament i renovació. Tot i la bona voluntat dels seus directius, els procediments interns propis de tota empresa important han fet molt lenta la presa de decisions en aquest cas ja que es tracta d’un cas excepcional donat que ja no es presta el servei. Aquest fet, juntament amb el temps que normalment és necessari per a tramitar una alta en la central de dominis dels Estats Units, justifiquen que s’hagi trigat quatre dies en tornar a disposar de l’operativitat de la web. Dijous dia 10 per la tarda la web es podia consultar ja en moltes zones i posteriorment s’anirà portant a terme la propagació en les demés.

 

Esperem haver pogut explicar el perquè de la manca de servei i demanem disculpes als camps i jugadors que s’hagin vist perjudicats per aquest fet. A la vegada, volem fer constar el nostre agraïment a tots els que ens han donat idees i ofert la seva ajuda per a solucionar el problema.

 

Secretaria ACPP

 

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC