Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 93 - Octubre 2019

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 38721
05.11.2019

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 93 - Octubre 2019

Gualta Plus Costa Brava guanya la Copa Catalunya

El cap de setmana 12 i 13 d’octubre es va jugar la XVa edició de la Copa Catalunya Trofeu Solius al Pitch & Putt Bellpuig. Hi van participar-hi els 8 millors equips classificats de la màxima categoria. Els equips eren: Franciac, Xerinola Hcp1, Roc 3, Callejeros P&P Montseny, P&P Badalona, Gualta Plus Costa Brava, Team Hcp1 i Vallromanes A.

La competició es juga en format matxplay, es juga per forats i no per cops i sota la normativa EPPA. En cada encontre hi ha 9 punts en joc, 6 punts individuals i 3 de parelles. L’equip que aconsegueix 5 o més punts guanya el partit. Les distàncies dels forats van des dels 40 fins els 90 metres.

El dissabte a primera hora del matí van començar els primers enfrontaments i les primeres sorpreses, l’actual campió de la Copa Catalunya – Trofeu Solius, Xerinola Tennis Mora quedava eliminat pel Team Hcp1, l’equip de Franciac s’enfrontava amb l’equip del P&P Vallromanes, Callejeros Montseny contra el P&P Badalona i Roc 3 contra Gualta Plus Costa Brava. Franciac, P&P Badalona, Gualta Plus Costa Brava i Team Hcp1 passaven ronda i jugarien la fase final mentre que la resta d’equips es jugaven un lloc entre la 5ª i 8ª posició.

Diumenge al matí van començar a jugar-se els partits individuals de la 2ona ronda, ja que les parelles ja havien jugat la jornada de dissabte. Badalona va eliminar a Franciac que es l’equip que més triomfs té en aquesta competició, 5 en total 2017, 2016, 2015, 2011 i 2005. Gualta guanyava a Team HCP1.  Passaven a jugar la final el P&P Badalona i Gualta Plus Costa Brava. El nivell de joc va ser molt alt durant tota la competició. Finalment Gualta Plus Costa Brava es proclamava campió de la Copa Catalunya – Trofeus Solius 2019 per 4arta vegada, ja que havia guanyat el  títol anteriorment els anys: 2008,  2012 i 2013.

La classificació final va quedar de la següent manera: Campió: Gualta Plus Costa Brava, subcampió P&P Badalona, 3er classificat Team Hcp1, 4art Classificat: Franciac, 5è classificat: Xerinola Hcp1, 6è classificat: Callejeros Montseny, 7è Classificat: Roc3, 8è classificat: Vallromanes A.

A segona divisió l’equip guanyador de la Copa Catalunya va ser el Vallromanes Tablao Cordobés i a tercera i quarta divisió l’equip de La Garriga.

 

Classificacions

Àlbum de Fotos

 

Retall de premsa:

 


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC