Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 94 - Novembre 2019

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 38884
27.11.2019

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 94 - Novembre 2019

Moré i Sanmartín guanyen i es posen líders

 

Del 15 al 17 de novembre es va disputar la 2ona prova del Rànquing Dobles FCPP al Pitch & Putt Mas Gurumbau (Taradell) a la comarca d’Osona, hi van participar 338 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Els participants podien escollir dia de joc entre divendres, dissabte o diumenge, a la primera jornada de la competició que va començar el dia molt emboirat i es va haver de retrassar la sortida uns 30 minuts, hi van participar 50 parelles i el millor resultat el van fer l’Eloi Hernando (Badalona) i el Guillem Font amb 9 cops sota par, seguit del Joel Girbau i l’Alejandro Esmatges (Bellpuig)  amb un cop més. Dissabte van jugar 134 jugador/es més i cap parella va millorar el resultat que hi havia fins el moment. Diumenge va ser el dia més fred de tots, van participar-hi 104 jugadors i la parella del P&P Franciac Marçal Moré i Emili Sanmartín va poder millorar el resultat de Hernando i Font fent 2 cops menys, és a dir un total de 11 cops sota par. La classificació handicap la va guanyar Jordi Heras i Jordi Barris, companys de l’equip de Franciac amb 9 cops sota par, seguits d’Hernando i Font amb 46 cops i Moré i Sanmartín i Jesús Fuentes i F. Xavier Moreno (Sant Cebrià) amb 48 cops.

Pel que fa a la classificació general del Rànquing, els líders provisionals son Marçal Moré i Emili Sanmartín amb 119 punts, seguits de l’Enric Sanz i Jaume Vidal (HCP1) amb 108 i en tercera posició i 106 punts, Berenguer Ortí i Yuri Espejo (Badalona). Els líders de la classificació handicap son Jordi Heras i Jordi Barris amb 110 punts, seguits de Marc Almeda i Bartomeu Agustí (Franciac) amb 109 i en tercera posició i 106 punts Jesús Fuentes i F. Xavier Moreno.

La propera prova serè els dies 29 i 30 de novembre i 1 de desembre al Pitch & Putt Bellpuig.

 

Classificació

Àlbum de fotos


Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC