Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 97 - Febrer 2020

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 39581
02.03.2020

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 97 - Febrer 2020

Vallromanes guanya la 3ª prova d’Interclubs

  

L’últim cap de setmana de febrer amb unes temperatures molt primaverals es va disputar la 3era prova del Campionat de Catalunya per Equips FCPP - l’Interclubs ACPP a diferents camps d’arreu de Catalunya, Vallromanes, Montseny, Lleida, Mas Pagès, bonÀrea, Platja d’Aro, La Garriga i Roc 3.  Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Els 18 equips de la màxima categoria van jugar al P&P Vallromanes al Vallès Oriental. Els equips millors classificats jugaven a les 10:00h i la resta a les 13:30h. El millor resultat individual el va fer el jugador del P&P Gualta Baix Empordà Barry Coomber amb 4 cops sota par, seguit del local Jordi Niñerola (P&P Vallromanes) amb un cop més i per la tercera posició va haver-hi un triple empat a 52 cops entre Ricardo Betlinski (El Vendrell), Oriol Mas (Franciac) i Manuel Amor (Badalona). Pel que fa a les parelles, el millor resultat el va fer la parella local formada per Rafael Bañobre i Grego López (Vallromanes A) amb 7 cops sota par, seguit de l’ Oscar Miguel de Almenara i Joel Ramírez (Vallromanes Tablao Cordobés) amb 1 cop més. Els dos equips locals Vallromanes A i Vallromanes Tablao Cordobés van quedar a la primera i segona posició amb 206 i 207 cops respectivament, seguits de l’equip de Badalona P&P amb 212 cops. A la classificació general segueix liderant el campionat Xerinola Hcp1 amb un total de 228 punts, seguit del Gualta Baix Empordà amb 200 i en tercera posició i 198 punts l’equip de Roc 3.

Els equips líders de la resta de divisions son: 2ª divisió Est: Sant Cebrià, 2ª divisió Oest: Jugadors del Vallès, 3ª divisió Est: Tsunami Franciac, 3ª divisió Oest: Andorra Pitch & Putt, 4ª divisió Nord: Angry Birdies, 4ª divisió Centre G-1 : Tempo Team Trimax 10 i 4ª divisió Centre G-2: The Golf Trotters.

La propera prova serà els dies 28 i 29 de març a: Lleida, Portal del Roc, Lloret, Can Rafel, Franciac, Mas Gurumbau, Vallromanes i Mas Pagès.

 

Classificacions

Àlbum de fotos 1

Àlbum de fotos 2

Àlbum de fotos 3


Nota de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC