Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Circular FCPP 06/2020. Protocol Competicions de Pitch & Putt a Catalunya

Ets a:  IniciNotíciesCampionats de CatalunyaNotícia id 39758
02.07.2020

Campionats de CatalunyaCircular FCPP 06/2020. Protocol Competicions de Pitch & Putt a Catalunya


CIRCULAR 06/2020

 

PROTOCOL COMPETICIONS DE PITCH & PUTT A CATALUNYA

 

A tots els clubs,

El Pitch and Putt ha preparat un Protocol amb normes bàsiques pels jugadors/es que s'hauran de seguir per a permetre la competició en proves esportives de  Pitch and Putt a Catalunya amb la finalitat de tenir el màxim de seguretat a la pràctica de l'esport. 

A totes les competicions de la Federació Catalana de Pitch and Putt seran normes d’obligat compliment i bàsicament es resumeixen en 2 parts, una amb normes bàsiques i organitzatives i una altre de modificació de regles que persegueixen els principis de minimitzar el contacte, assegurar la distància mínima de seguretat interpersonal i evitar aglomeracions de persones que no permetin mantenir els dos principis anteriors.


          

Seran d’aplicació de forma general a la pràctica esportiva totes les normes de la circular FCPP 04/2020 que en cas de competicions tindran aquestes normes afegides com a protocol per a competicions de Pitch and Putt:

1.       Únicament es jugaran modalitats on no es comparteixi bola, i per tant només es pot jugar individual o fourball.

2.       No es pot compartir material entre jugadors (bossa, pals, boles, arreglapiques, etc...) No estan permesos caddies ni acompanyants.

3.       Es recomana utilitzar la targeta virtual de l’aplicació mòbil de Pitch&Cat. Al apuntar-se a una competició el camp generarà la targeta de joc que quedarà preparada al dispositiu del jugador sempre que aquest el tingui configurat amb les seves dades de jugador. En cas de preferir la targeta clàssica en paper, per evitar cap tipus de manipulació abans de la seva utilització, la targeta estarà en blanc i serà el jugador qui apunti les seves dades i les relatives a l’horari de sortida. Un únic jugador pot portar una o varies targetes virtuals, en aquest cas per evitar tocar o manipular el dispositiu mòbil d’un altra jugador, el jugador que està apuntant indicarà amb una X la conformitat de la resta de jugadors. 

4.       Les sortides a les competicions es faran consecutives pel tee de l’1 per evitar aglomeracions de jugadors. Això comportarà que es pugui demanar al jugador una franja horària de preferència de joc per fer coincidir jugadors d’un nivell semblant.

5.       Les banderes es deixaran fixes al forat, sense tocar-les, i es podrà extreure la bola sense necessitat de tocar cap element amb la mà. Excepcionalment una bola es considerarà embocada quan reposa dins de la circumferència del forat, estigui o no tota ella per sota del nivell de la vora del forat. Penalització per infracció d’aquesta Regla: 1 cop.

6.       Qualsevol desperfecte o imperfecció dins d’un bunker, que no sigui causat directament per l’impacte de la bola del propi jugador, es considerarà com a condició anormal del terreny i es procedirà sota la Regla 4 (aixecar la bol ai dropar-la dins del bunker sense penalitat, dins la distància d’un pal del punt més proper d’alleujament, però no més a prop de forat). El jugador intentarà reparar de la millor manera possible els seus desperfectes, poden utilitzar els peus o els pals. Si el camp considera no tenir els suficients mitjans per tenir els bunkers en bones condicions, es declararan part integrant del camp, considerant-los terreny en reparació i indicant-ho juntament amb l’horari de sortida.

7.       Es consideraran totes les obstruccions del camp com a obstruccions inamovibles i el jugador podrà alleujar-se sense penalitat excepte quan una bola està en una àrea de penalitat o per alleujar-se d’un element que està fora límits o serveix per delimitar-ho.

Tot jugador inscrit a una competició declara responsablement que en els darrers 14 dies no ha tingut cap simptomatologia compatible amb la COVID-19, no haver estat positiu, no haver conviscut amb persones que ho hagin estat ni haver tingut contacte estret amb persones infectades. Els 14 dies es tindran en compte respecte al dia d’inscripció i respecte al dia de competició. Sense aquesta declaració responsable, el jugador no podrà inscriure’s i per tant no podrà competir.


Secretaria de la FCPP

Barcelona, 2 de juliol de 2020


Clickar per veure la circular en format PDF

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC