Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 99 - Setembre 2020

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 40215
01.10.2020

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 99 - Setembre 2020

Sergio González i Adrián Sánchez

campions de Catalunya Doble per 3era vegada

 

Del 25 al 27 de setembre el Pitch & Putt Montseny (Gualba) va acollir la XVIII edició del Campionat de Catalunya Doble FCPP hi van participar 418 jugador/es. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

El campionat era a 54 forats i es jugaven 3 modalitats de joc, la fourball, la greensome i la foursome i amb mides catalanes, vol dir que les mides del forats van entre 40 i 120 metres de distància com a màxim.  Per accedir a jugar la segona part del campionat, s’havia de passar un tall i només podien passar 32 parelles.

Els primers 18 forats es van jugar sota la modalitat Fourball, cada jugador juga la seva bola i s’escull el millor resultat, es podia escollir el dia de joc entre divendres o dissabte. Divendres va fer un dia de sol però molt ventós i dissabte les temperatures van ser més baixes però bones per la pràctica del Pitch & Putt . El millor resultat de la primera volta de la competició va ser de 46 cops i va haver un empat entre 4 parelles, el Sergio González (P&P Hcp 1) / l’Adrián Sánchez (P&P Badalona), el Manuel Amor / Carlos Vilardell (companys d’equip de Badalona), David Solé / Carlos Poley (P&P Cambrils) i Sergi Arisa / Rafael Ramos ( P&P Hcp1), seguits de les parelles Jordi Saborit / Jaume Bagues (Vallromanes), Artur Vera / Paco Salido (CE Montgros), Sergi Peña (Badalona) / Santi Novellon (El Vallès), Jordi Salvà / Joan Poch (Franciac), Josep Iglesias / Javier Gamero (Sant Cebrià) i Alexandre Albiñana / Jorge Olmos (El Vallès), tots amb un cop més. El nivell de joc va ser altíssim durant les dues jornades i el resultat estava molt ajustat, entre les 32 parelles que van passar el tall només hi havia 3 cops de diferència. El tall va quedar a 49 cops.

Diumenge a les 9h en punt del matí començaven a jugar les primeres parelles que participaven a la segona volta de la competició, la greensome cada jugador/a fa un cop de sortida, s’escull la millor bola i després un cop cada un alternativament. El millor resultat el van fer González / Sánchez amb gran resultat de 44 cops, que els situaven al cap de la classificació general amb una avantatge de 3 cops sobre els seus perseguidors Josep Antoni Balart / Asensio Mateo (P&P El Vallès). A les 16h de tarda els líders van començar a jugar l’última i decisiva volta de la competició la Foursome cada jugador/a executa un cop de forma alternativa i es la més exigent de totes. El millor resultat el van fer les parelles Albiñana / Olmos, Solé / Poley i l’Adrià Andreu / Pablo Luis Navarro (Portal del Roc) amb 49 cops. Sergio González i Adrian Sánchez no van fallar i  van fer una volta de  51 cops, que els va portar a aixecar el Trofeu de Campions de Catalunya Doble FCPP per 3era vegada, cal destacar que ja van ser campions a l’any 2012 i 2013, subcampions al 2019, 4arts al 2018 i 5ens al 2014. També van ocupar la 3era posició al Rànquing Doble 2018.

 

La classificació final va quedar de la següent manera:

Campions:  Sergio Gonzalez / Adrian Sanchez: 141 cops

Subcampions: Alexandre Albiñana / Jorge Olmos : 145 cops

3ers Classificats: David Solé / Carlos Poley: 146 cops

4arts Classificats: Jordi Salvà / Joan Poch: 147 cops

5ens Classificats: Manuel Amor / Carlos Vilardell 147 cops

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus als campions.

 

Classificacions finals

Àlbum de fotos

 

Retall de premsa:

 

Video:


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC