Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

XIV Open Internacional Catalunya de Pitch & Putt al P&P Platja d'Aro. Possibilitat d'escollir horari de joc a partir del 8 de març

Ets a:  IniciNotíciesFIPPANotícia id 40326
04.03.2021

FIPPAXIV Open Internacional Catalunya de Pitch & Putt al P&P Platja d'Aro. Possibilitat d'escollir horari de joc a partir del 8 de març


Horari de sortida XIV Open Internacional Catalunya de Pitch & Putt


El 26, 27 i 28 de març es jugarà al Pitch & Putt Platja d'Aro la Fase I del XIV Open Internacional Catalunya de Pitch & Putt. El format per escollir horari serà el següent:

  • El dilluns 8 de març a les 0h s'obrirà la possibilitat d'escollir horari de joc únicament pels jugadors inscrits fins el dia 7 de març.
  • A partir del dilluns 15 de març podran escollir horari de joc tots els jugadors en aquells horaris amb disponibilitat de places.
  • El 21 de març és el darrer dia per escollir horari de joc assegurant una plaça a tots els jugadors inscrits fins el dia 7 de març.


Els horaris de joc previstos inicialment per la Fase I de la competició són:

  • Divendres 26 de març a les 9h, 10h, 11h, 12h, 13h, 14h, 15h
  • Dissabte 27 de març a les 9h, 10h, 11h, 12h, 13h, 14h, 15h
  • Diumenge 28 de març a les 9h, 10h, 11h, 12h, 13h, 14h, 15h

 

La inscripció a una hora significa que s’assignarà l’hora de sortida entre l’hora escollida i els 50 minuts següents seguint ordre de handicap i criteris organitzatius.

Les inscripcions es realitzaran a la recepció del camp seu de la competició o mitjançant el mòdul d’inscripcions a la plana web www.pitch.cat pels jugadors registrats. Les inscripcions es podran fer des del dilluns de tres setmanes abans de la competició, es a dir, a partir de les 0 hores del dilluns 8 de març de 2021 mitjançant el mòdul d’inscripcions a la plana web o dins de l’horari comercial del camp seu de la competició.

S'informa als jugadors que abans de la competició es publicarà un qüestionari de declaració autoresponsable en relació amb la COVID-19. Els jugadors hauran d'omplir-lo i lliurar-lo a l'organització com a requisit per poder accedir al camp de la competició.

Serà d'aplicació el protocol sanitari COVID-19 de la Federació Catalana de Pitch and Putt i tots els protocols de les autoritats sanitàries i esportives vigents en aquell moment.


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC