Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Ens ha deixat en Narcís Sureda

Ets a:  IniciNotíciesAltres NotíciesNotícia id 40780
02.06.2021

Altres NotíciesEns ha deixat en Narcís Sureda

EN RECORD D’EN NARCÍS SUREDA

 

Josep M Anzizu

Ex President de la FCPP i de l’ACPP

 

Algunes vegades he manifestat el meu convenciment de que el desenvolupament del Pitch and Putt a  Catalunya ha estat possible per la contribució voluntària de moltes persones, en especial les responsables de posar en marxa determinades àrees i activitats.

En Narcís Sureda ha estat una d’aquestes persones i a ell es deu en gran mesura tot el que fa referència a les regles de joc i als arbitratges.

Inicialment en el Pitch and Putt català aplicàvem les regles del golf amb algunes excepcions puntuals i eren els propietaris dels camps els que les interpretaven en casos concrets. Això va provocar no pocs incidents i discussions fins que vam demanar la col·laboració d’àrbitres de golf, en uns moments en que les relacions entre els dos esports eren molt fluides. No va ser fins més endavant quan es van anar formant àrbitres propis i es van aprovar les primeres regles del nostre esport. I va ser aleshores quan en Narcís Sureda es va convertir en el propulsor de la nova normativa i de la formació del col·lectiu d’àrbitres propis. A la vegada en Narcís va formar part de la Junta Directiva i ha estat el president de la Comissió Esportiva de la Federació.

Al mateix temps, en Narcís ha dedicat moltes hores al Pitch and Putt com a àrbitre i també com a jugador.

Com a àrbitre ha donat exemple de coneixement de les regles en tot tipus de situacions i les ha sabut aplicar amb fermesa i a la vegada amb comprensió. Sempre sabia trobar el comentari amable quan aplicava una sanció. Era un àrbitre que donava tranquil·litat i confiança al jugador inclús en moments difícils.

I no podem oblidar tampoc la seva activitat com a jugador. En Narcís va jugar assíduament fins mesos abans de la seva mort. Tenia un bon handicap (+2,1) i jugava especialment al camp de Franciac i en les competicions de la federació. El 2012 va guanyar el Rànquing Supersènior.

En Narcís ha estat per a tots nosaltres un exemple d’organitzador, d’excel·lent àrbitre, de bon jugador i, sobretot, de bon amic.

 

Gràcies, Narcís. Descansa en pau.

 





------------------------- 



A tots els clubs, jugadors, àrbitres i tècnics de la Federació,

 


Lamentablement us hem de comunicar que ahir 1 de juny de 2021 ens va deixar en Narcís Sureda i Esparraguera.

En Narcís Sureda era actualment membre de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Pitch and Putt i President de la Comissió Esportiva de Pitch and Putt, però la seva vinculació i aportació al nostre esport ha estat innumerable, des dels inicis de l’arbitratge arribant a ser President del comitè d’àrbitres fins a ser Delegat de camps i regles i passant per la seva aportació a normatives internacionals en matèria de Regles.

Però més enllà de les seves atribucions i aportacions al món del Pitch and Putt, en Narcís Sureda era, i sempre el recordarem, com un referent a nivell humà per a tots aquells que hem tingut la sort de tractar-lo, considerant-lo un veritable mestre.

Es demana a tots els clubs i jugadors que abans de l’inici de les competicions d’aquesta setmana es guardi un respectuós minut de silenci en senyal de condol. També es demana que als clubs es baixin les banderes a mig pal o afegeixin un crespó negre en senyal de dol durant una setmana.

Lamentem la seva pèrdua traslladant el condol a la seva família en nom de tots els jugadors de Pitch and Putt. 

Et trobarem a faltar.

 


Secretaria de la FCPP

 


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC