Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 103 - Juny 2021

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 41038
05.07.2021

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 103 - Juny 2021

Badalona segueix líder a l’Interclubs

 

El cap de setmana 12 i 13 de juny amb unes temperatures molt elevades es va jugar la 3era prova del Campionat de Catalunya per Equips FCPP– Interclubs 2021 a diferents camps de Pitch & Putt d’arreu de Catalunya, El Vendrell (Tarragona), El Vallès (Terrassa), Teià, Mas Nou (Platja d’Aro), Bellpuig (Lleida), Peralada (Girona), Can Rafel (Cervelló) i Can Cuyàs (Sant Feliu del Llobregat). Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt i van participar-hi mes de 1000 jugadors/es en 136 equips

Els equips de primera divisió van jugar el dissabte al P&P El Vendrell . Els  equips millors classificats jugaven a les 9h del matí i la resta a partir de les 12:30h. El millor resultat individual el van fer el Joel Ramírez (Vallromanes Tablao Cordobés), Josep Ramon Portell (Gualta Baix Empordà) i l’Amador Rodríguez de (Sant Cebrià), tots amb 4 cops sota par, seguits d’un quíntuple empat a 51 cops entre Jordi Niñerola (Vallromanes A), Xavier Ponsdomenech (Sant Cebrià Blau), Jordi Salvà (Franciac), Daniel Stuart Coleman (Roc 3) i Barry Coomber (Gualta Baix Empordà). Pel que fa a la classificació de parelles, també va haver-hi un doble empat per la primera posició entre els badalonins Daniel Marcos i Adrián Crespo (Cantera Badalona) i el Teodoro Febrero i Cesar Alberto Sanchez (Roc 3) a 7 cops sota par. La classificació per equips la va guanyar l’equip del Roc 3 amb un total de 207 cops i unes targetes de joc de 51, 54 i 55 cops les individuals i 47 cops la de la parella, en segona posició i els mateixos cops va quedar Gualta Baix Empordà i en tercera posició Sant Cebrià Blau amb 208 cops.

Encapçala la classificació general l’equip Pitch & Putt Badalona amb un total de 264 punts, seguit del Gualta Baix Empordà amb 218 i en tercera posició Franciac amb 216.

Pel que fa  a la resta de divisions els líders provisionals son: 2ª Divisió Est: Golf La Garriga P&P, 2ª divisió Oest: Montgros Golf, 3ª divisió Est: Tsunami de Franciac, 3ª divisió Oest: Pitch & Putt Manresa Sava, 4ª Divisió Nord: P&P Mas Nou, 4ª divisió Centre G-1: Pinxadors Golf Team Urgell i 4ª divisió Centre G-2: Michael Collins Irish Pub.

La propera prova serà la 4ª jornada i es jugaran els dies 10 i 11 de juliol a Can Cuyàs, Can Rafel, Badalona, El Vallès, Mas Torrellas (Santa Cristina d’Aro), Oller del Mas (Manresa), Teià i Franciac (Caldes de Malavella).

 

Classificacions

Àlbum de fotos


Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC