Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 104 - Juliol 2021

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 41205
31.07.2021

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 104 - Juliol 2021

Joel Girbau Campió de Catalunya Absolut FCPP 2021

 

Del 2 al 4 de juliol es va jugar la XXIV edició del Campionat de Catalunya Absolut al Pitch & Putt Sant Cebrià a la comarca del Maresme. Hi van participar 233 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de P&P.

El campionat era a 54 forats, els primers 18 es van jugar entre divendres i dissabte i els jugador/es podien escollir dia de joc i franja horària i diumenge només podien accedir-hi els millors 72 jugador/es de la primera volta. El tall per poder jugar la segona part del campionat va quedar a 56 cops.

El millor resultat dels primers 18 forats els va fer el Roger Albiñana (Platja d’Aro) amb 5 cops sota par, seguit de el Grego López (Vallromanes) amb un cop més i per la tercera posició va haver-hi un empat a 51 cops entre Toni Enciso (Badalona), Oriol Mas (Franciac), Barry Coomber (Gualta) i Joan Poch (Franciac).

Diumenge a partir de les 9:30h del matí es va donar el tret de sortida a la segona volta de la competició, el millor resultat el va fer el Joel Girbau (P&P Bellpuig) amb un resultat de 46 cops, seguit del jugador local Amador Rodríguez i Jose Manuel Pascual  (Hcp1) amb 2 cops més. Un cop jugats els primers 36 forats de la competició el líder era Girbau amb un total acumulat de 98 cops, seguit d’Enciso amb 100 cops i Albiñana, Rodríguez i Coomber amb 101. Quedava per disputar l’ultima volta i només hi havia 3 cops de diferencia entre els 5 primers classificats. Els jugadors van agafar forces i de cara a les 14.30h van començar a jugar els últims i decisius 18 forats. Anaven jugant forats i els resultats de la classificació general estaven molt ajustats  entre els jugadors de la part alta de la taula, el títol de campió es podia decantar cap a qualsevol d’ells i al finalitzar els 54 forats del campionat va haver-hi un empat entre 5 jugadors a 152 cops(-10), van ser Joel Girbau, Fernando González (Vallromanes), Marc Lloret (Platja d’Aro), Amador Rodríguez i Barry Coomber, per s’havia de desempatar per saber el nom del nou campió.

El desempat va començar pel tee del 1, un forat de 50 metres de distància. Lloret, Girbau i González van fer berdie, per tant Rodríguez i Coomber van quedar eliminats en fer 3 cops.

Al forat 2 de 107 m de distància va quedar eliminat el Marc Lloret ja que va fer un mal cop de sortida i la bola va quedar entre les branques d’un àrbre. Girbau i González van fer par.

Al forats 3 tant Girbau com Gonzalez van fer un par i va ser al forat 4 quan Girbau va fer par es va proclamar campió de Catalunya Absolut FCPP 2021. Va un campionat amb un final molt emocionant i cal destacar el alt nivell de joc de tots els jugadors.

Cal destacar que Girbau ja va ser Campió del Rànquing Dobles FCPP 2018 i Campió de Copa ACPP Parelles Mixtes al 2020.


La classificació final va quedar de la següent manera:

Campió: Joel Girbau

Subcampió: Fernando González

3ª Classificat: Marc Lloret

4ª Classificat Amador Rodríguez

5ª Classificat: Barry Coomber

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus als guanyadors.

 

Classificacions

Àlbum de fotos


Video de la UFEC:


Retall de premsa:

 


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC