Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Circular FCPP 02/2021. Escola de directius de clubs

Ets a:  IniciNotíciesCirculars FCPPNotícia id 41580
28.09.2021

Circulars FCPPCircular FCPP 02/2021. Escola de directius de clubs

Escola de directius de clubs

CIRCULAR 02/2021

ESCOLA DE DIRECTIUS DE CLUBS


A tots els clubs de la Federació Catalana de Pitch & Putt,

 

 

El nou curs de l'EDIC (l'Escola de Directius de Clubs) impulsada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), l'EUNCET Business School i la Federació Catalana de Bàsquet, amb el suport de la Secretaria General de l'Esport, comença el pròxim 4 d'octubre!

 

Serà la tercera edició, i enguany la UFEC subvencionarà l'accés a les seves càpsules formatives de forma gratuïta a un nombre limitat de clubs. A la nostra federació li corresponen 10.

 

Creiem que és una eina molt útil que millorarà la qualitat de l gestió i direcció del dia a dia dels clubs en diferents àmbits com el laboral, jurídic, administració, comunicació, retenció de socis, etc. Enguany també s'inclou una nova càpsula en l'àmbit de Dona i Esport.

 

A la FCPP disposem de  10 places. Per disposar-ne d'una d'elles, heu d’enviar un correu electrònic a: info@pitch.cat amb el nombre de persones del club que volen fer la formació.

 

L'assignació es farà per rigorós ordre d'arribada entre les peticions rebudes des d'avui i fins als pròxims tres dies. En cas de tenir una alta demanda per part dels clubs de la FCPP s’estudiarà arribar a un acord amb l’EDIC per a que tots els clubs interessats es puguin beneficiar dels cursos. Es demana a tots els clubs el compromís d’acabar els cursos.

 

Quedem a la vostra disposició.

 

 

Barcelona a 28 de setembre de 2021

Secretaria FCPP

 

Els cursos programats inicialment són: 


 



Clickar per veure la Circular FCPP 02/2021 en format PDF

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC