Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 107 - Octubre 2021

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 41840
04.11.2021

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 107 - Octubre 2021

Alexandre i Alex Albiñana Campions de Catalunya Doble 2021

 

De l’1 al 3 d’octubre es va jugar la XIX edició del Campionat de Catalunya Doble FCPP al P&P Bellpuig (Lleida). Hi van participar 258 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

El campionat era a 54 forats i es jugaven 3 modalitats de joc per parelles. La fourball on cada jugador/a juga la seva bola i puntua el millor resultat. La greensome on cada jugador/a fa un cop de sortida, s’escull la millor bola i després un cop cada un alternativament i la foursome que es  la modalitat més exigent de totes on cada jugador/a executa un cop de forma alternativa.

Les parelles podien escollir dia de joc i franja horària, els primers 18 forats (modalitat fourball) que es van jugar entre divendres i dissabte i per accedir a jugar els últims 36 forats, s’havia de passar un tall que va quedar a 4 cops sota par. El millor resultat de la primera jornada el van fer el Miguel Angel Soler (Roc3) i el Juan Carlos Robles (El Vallès) amb un gran resultat de 10 cops sota par, seguit d’un doble empat amb 2 cops més entre el Pere Curto i el Marc Fort, companys del Club Vilafortuny i el César Alberto i l’Antonio Penalva (companys de Roc3). Dissabte van jugar moltes parelles més, però cap va millorar el resultat de Soler i Robles, però  van haver-hi quatre parelles que s’hi van apropar, van fer un cop més, 45 cops. Van ser Joan Gangonells i Pablo Luis Navarro (Portal del Roc), Josep Iglesias (Sant Cebrià) i Berenguer Ortí (Badalona), Raul Carrillo i Manel Roman (Franciac) i el pare i fill Alexandre Albiñana i Alex Albinyana (El Vallès).

Diumenge només accedien a jugar les millors 36 parelles i a les 9:30h del matí es començava a jugar la segona volta de la competició, la greensome. Per la primera posició va haver-hi un empat entre 5 parelles a 48 cops entre, els locals Marta i Lluís Cucurull, Alexandre i Alex Albinyana, el Manuel Amor i el Carlos Vilardell (Badalona), Gangonells i Navarro i els tarragonins David Solé i Carlos Poley (Cambrils). Pel que fa a la classificació general un cop jugats els primers 36 forats els líders eren Gangonells i Navarro i el pare i fill Albinyana amb 93 cops, seguits d’ Amor i Vilardell i els germans Cucurull amb un cop més. Només quedava per jugar la tercera i decisiva volta, la foursome, la meés exigent de totes. El millor resultat el va fer el local Miquel Porta (Bellpuig) i l’Asensio Mateo (El Valles) amb 49 cops, seguit dels Albinyana i el Jose Manuel Pascual i el Sergio Gonzalez (Hcp1) amb un cop més.

L’Alexandre i l’Alex Albiñana van sumar un total de 143 cops, que els hi van donar el títol de Campions de Catalunya Doble FCPP 2021. Cal destacar la llarga trajectòria de títols guanyats que tenen entre tots dos, l’Alexandre Albiñana (pare) va ser Campió de Catalunya Absolut al 2011, 2012, 2013 i 2018, Campió del Rànquing EPPA 2016. L’Alex Albiñana de 15 anys d’edat va ser Campió de Catalunya Absolut 2019, Campió de Catalunya Matxplay 2019 i Campió de Catalunya per Categories el 2016. Junts han guanyat el Rànquing Dobles FCPP 2019 i han estat membres de la selecció catalana de P&P participant al Torneig 5 Nacions FIPPA 2019 on la selecció catalana va quedar subcampiona. Alex Albinyana Jr ha estat subcampió d’Europa 2018 per equips i membre juvenil de Challenge Irlanda vs Catalunya el 2018.

Els subcampions del campionat van ser els badalonins Manuel Amor i Carlos Vilardell amb 145 cops, en tercera posició el Joan Gangonells i el Pablo Luis Navarro amb 145 cops, 4arts els José Manuel Pascual i el Sergio González amb 146 i en 5ena posició David Solé i el Carlos Poley amb 148.

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus als guanyadors. 

 

Classificació

Àlbums de fotos 1

Àlbums de fotos 2


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC