Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 110 - Gener 2022

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 42470
09.02.2022

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 110 - Gener 2022

En marxa la XXVII edició de l’Interclubs

   

El cap de setmana 29 i 30 de gener es va donar el tret de sortida al Campionat de Catalunya per Equips FCPP. És la competició per equips mes important que organitza la Federació Catalana de Pitch & Putt. Aquest any hi participen 141 equips i més de 1100 jugador/es. Cada equip està format per 8 jugador/es, 4 juguen modalitat individual i 2 parelles, comptabilitzen les 3 millors targetes individuals i la millor parella.

Hi ha diferents divisions i zones, 1ª divisió es juga en zona única i el nivell de joc es altíssim, 2ª i 3ª divisió queda dividit en dues zones Est i Oest i 4ª divisió està dividit en 4 zones, Nord, Centre Sud G1, Centre Sud G2 i Centre Sud G3.

Els camps que han acollit la primera d’aquest any prova han estat Teià, Hcp1 (Sant Vicenç de Montalt), Castelló Empuriabrava, El Vendrell, Lloret, Canal Olímpic (Castelldefels), Portal del Roc (Vilanova i la Geltrú) i Tennis Mora (Sant Andreu de Llavaneres).

Els equips de la màxima categoria van jugar al P&P Barcelona – Teià a la comarca del Maresme. Hi van participar 144 jugador/es. El millor resultat individual el va fer el Marcos Aguilar (Canal Olímpic Capitolio) amb 6 cops sota par, seguit d’un triple empat a 50 cops entre Fernando González (Vallromanes A), Oriol Mas i Jaume Vidal (companys d’equip de Franciac). Pel que fa a les parelles la millor va ser la formada per l’Enric Serrano i l’Oscar Martínez (Sant Cebrià Blau) amb 48 cops, seguits del Sergi Arisa i l’Enric Sanz (La Garriga) i en Joan Poch i Jordi Salvà (Franciac) amb un cop més.

L’equip guanyador de la prova i líder provisional de l’Interclubs  va ser Franciac amb un total de 201 cops i unes targetes de joc 50, 50 i 52 cops els individuals i 49 cops la parella, en segona posició va quedar Canal Olímpic Capitolio amb 209 cops i en tercera posició Vallromanes A amb 212.

Els equips capdavanters de la resta de divisions son: 2ª div. Est  Platja d’Aro Serrallonga, 2ª div. Oest: Camping Creixell P&P Cambrils, 3ª div. Est: Forat Negre, 3ª div. Oest: Pinxadors Golf Team Urgell, 4ª Nord: Falcons Mas Pagès, 4ª CG1: Vallromanes B, 4ª CG2 Sant Cebrià Tarats i 4ª CG3 Trobadors Club.

La segona prova es jugarà els dies 19 i 20 de febrer al Portal del Roc (Vilanova i la Geltrú), Lloret, El Vendrell, Platja d’aro, Roc 3 (Santa Coloma de Cevelló), Castelló Empuriabrava, Costa Daurada (El Catllar ), Hcp (Sant Vicenç de Montalt) i Teià.

 

Classificacions

Àlbum de fotos de 2a Divisió Est

Àlbum de fotos de 1a Divisió


Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC