Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 112 - Març 2022

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 42847
31.03.2022

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 112 - Març 2022

Golf La Garriga Pitch & Putt guanya i  Canal Olímpic Capitolio líder

  

El cap de setmana 12 i 13 de març es va jugar la 3ª prova de Campionat de Catalunya per Equips FCPP 2022 a diferents seus d’arreu de Catalunya. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Els camps on es va jugar van ser Tennis Mora (Sant Andreu de Llavaneres), El Vallès (Terrassa), Portal del Roc (Vilanova i la Geltrú), Franciac (Girona), Vallromanes i a la Garriga. Al P&P Badalona, Mas Torrellas (Platja d’Aro) i Mas Pagès (Sant Esteve de Guialbes), no es va poder jugar degut a la forta pluja que va caure i va deixar els greens injugables.

Els equips de la màxima divisió van jugar al Pitch & Putt Tennis Mora, va ser un dia molt plujós. Al ser un camp de 9 forats es jugava entre dissabte i diumenge. Els equips que havien de jugar el dissabte a la tarda, no van poder fer-ho degut a la falta de llum i es va recuperar la prova just 1 setmana després.

Un cop van jugar els 18 equips, el millor resultat individual el va fer el Lluís Cucurull (Urgell Pitch la Trattoria) amb un gran resultat de 46 cops, seguit de l’Antonio Penalva (Roc 3) amb 47 i el Manuel Amor (Badalona) amb 49 cops. La parella del Golf La Garriga Pitch & Putt Sergi Arisa i Ramon Vila van fer el millor resultat fourball, 46 cops, seguits del Ruben Parreño i la Marta Fuster (Gualta Baix Empordà) amb un cop més. Pel que fa a la classificació dels equips el guanyador de la prova va ser el Golf La Garriga Pitch & Putt amb un total de 204 cops i unes targetes de joc de 52, 53 i 53 les individual i els 46 de la parella Arisa i Vila. En segona posició va quedar el Roc 3 amb 205 i amb els mateixos cops Gualta Baixa Empordà a la tercera posició.

La classificació general acumulada l’encapçala el Canal Olímpic Capitolio (Castelldefels) amb un acumulat de 203 punts, en segona posició el Pitch & Putt Badalona amb 200 i en tercera posició i 194 punts, Franciac.

Els equips líders de la resta de divisions son: 2ª divisió Oest Jugadors del Vallès, 3ª divisió Oest: Pinxadors Golf Team Urgell, 4ª divisió Nord: Falcons Mas Pagès, 4ª divisió Centre G1: Vallromanes B, 4ª divisió Centre G3: Pegadores. La prova que queda pendent per jugar de 2ª divisió Est, 3ª divisió Est i 4ª centre G-2, es jugarà els propers dies 9 i 10 d’abril.


Classificacions

Àlbum de fotos 1a Divisió

Àlbum de fotos 2a Oest

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC