Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 114 - Maig 2022

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 43290
31.05.2022

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 114 - Maig 2022

Green Team Urgell Tricampió de l’Interclubs Femení

 

El Pitch & Putt Vallromanes va acollir el passat dissabte 28 de maig als 26 equips participants a la 6ª i última prova de l’Interclubs Femení 2022 de Pitch & Putt, donant així per finalitzada la XIII edició d’aquesta competició. Hi van participar 156 jugadores. Aquesta prova a diferència de la resta jornades s’ha jugat en zona única mentre que la resta de la temporada s’han jugat en dues zones, la Nord i la Sud.

Va ser un dia de temperatures molt altes. A les 9 en punt del matí es va donar el tret de sortida a la competició, a primera hora sortien a jugar els equips de la part baixa de taula i a la última sortida a les 16h els equips millors classificats. Durant tota la jornada el bon ambient va ser protagonista.

Com a la resta de proves del campionat es va jugar per parelles sota la modalitat fourball, cada jugadora juga la seva bola i comptabilitza el millor resultat. La millor parella va ser la formada per la Marta Cucurull i la Núria Llobet (Green Team Urgell) que van fer 5 cops sota par, seguides per les jugadores del P&P Mas Nou Mª Encarnacion Robledo y Clara Martínez amb un cop més. Pel que fa  a la prova, l’equip guanyador va ser el Green Team Urgell que va fer 101 cops, els mateixos que l’equip del Pitch & Putt Mas Nou, però que va quedar 2on per pitjor resultat de la targeta descartada i en tercera posició va quedar Portal del Roc amb 102 cops.

Pel que fa la classificació handicap el millor resultat el van fer la Cristina i la Marta López amb un gran resultat de 47 cops. P&P Mas Nou Femení i Green Team Urgell van ser els equips guanyadors handicap amb 99 cops, seguits de Teia Ladies Team i Ladies Torrellas amb 100 cops cada un.

Pel que fa a la classificació general acumulada Green Team Urgell sortia líder de la seva zona, la sud i P&P Mas Nou de la Nord, cada equip amb 100 punts. El nivell de joc va ser molt alt,  els dos equips van guanyar amb 7 cops sota par i el desempat es va fer segons Reglament de la competició i la balança es va decantar cap a l’equip de les terres de ponent que es proclamava Campió de l’Interclubs Femení 2022 . Era la tercera edició que guanyava el Green Team Urgell, les anteriors van ser al 2019 i al 2017. El 2021 van ser subcampiones.

La classificació va quedar de la següent manera:

Campió Scrtach: Green Teamn Urgell 200 punts

Subcampió Scrtach : Vallromanes A 190 punts

3er Classificat Scratch: Portal del Roc 160 punts

Campió Handicap: P&P Mas Nou Femení 180 punts

Subcampió Handicap: Fem Gualta 123 punts

3er Classificat: Vendrell Ladies 116 punts

Un any més es va tornar a posar en marxa una iniciativa solidaria  i les jugadores tenien un repte: per cada birdie (forat en 2 cops) i cada hole in one (forat en ú) que fessin s’aportaria una ajuda econòmica a favor de l’ Asociación Española del Síndrome de la Hemiplejia Alternante (AESHA) malalties minoritàries. En total es van aconseguir 118 birdies i un total de 354 €.

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus als equips guanyadors.

 

Classificacions

Àlbum de fotos

 

Nota de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC