Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 114 - Maig 2022

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 43291
31.05.2022

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 114 - Maig 2022

Josep Ramon Portell Campió de Catalunya Matxplay 2022

 

El cap de setmana 14 i 15 de maig es va jugar la XVI edició del Campionat de Catalunya Matxplay FCPP 2022 al P&P bonÀrea a Massoteres – Lleida. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

El Matxplay es un campionat que a diferència de la resta de modalitats es juga per forats i no per cops. Al campionat hi van participar 64 jugador/es . 8 jugadors ja tenien plaça directe per mèrits esportius i la resta fins a completar el quadre van haver de guanyar-se la plaça jugant una fase prèvia on hi van participar 232 jugador/es i el tall va quedar a 53 cops. A més de la categoria absoluta, també hi havia plaça per les 8 millors femenines, 8 millors sèniors i 8 millors de la categoria handicap no positiu.

El Matxplay es juga sota la normativa EPPA, vol dir que les distàncies dels forats son de màxim de 90 metres i es juga amb 2 ferros i el putter.

Dissabte a primera hora del matí es va donar el tret de sortida al campionat i van començar els primers enfrontaments i com es habitual les primeres sorpreses. Jugadors/es d’un nivell de joc molt alt, quedaven eliminats. El dissabte es van jugar 3 rondes de la categoria absoluta i els jugadors que passaven a la  fase final eren Josep Iglesias, Roger Albiñana, Barry Coomber, Oscar O’Callagan, Josep Ramon Portell, Pau Folguera, Mario Gómez i Marc Fortuny.

Diumenge es van començar a jugar els quarts de final, els primers enfrontaments eren entre Iglesias / Albiñana, Portell / Folguera, Coomber / O’callagan, Gómez / Fortuny. A la vegada també es jugaven els enfrontaments del quadre femení, sènior i categoria no positiu. El nivell de joc va ser molt alt durant tota la jornada i a les semifinals van arribar Albiñana / Portell i Fortuny i Coomber, finalment Josep Ramon Portell i Barry Coomber companys d’equip de Gualta Baix Empordà van arribar a la final i el títol es va decantar cap a Josep Ramon Portell que es va proclamar Campió de Catalunya Matxplay FCPP 2022. Cal dir que Coomber va ser campió el 2019. La resta de classificació categoria absoluta va quedar de la següent manera: 3er classificat Roger Albiñana, 4art Marc Fortuny, 5è: Oscar O’callagan, 6è Josep Iglesias, 7è Mario Gómez i 8è Pau Folguera.

Pel que fa a la resta de categories els guanyadors van ser Categoria Sènior Campió Joan Pellicer i Subcampió: Sebastian Moreno, Categoria Femenina: Campiona Núria Bertran, Subcampiona: Mª Àngels Taulats i Categoria no Positiu: Campió Ivan Molina, subcampió: Oscar Farré.

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus als Campions.


Classificacions

Àlbum de fotos

Àlbum de fotos de la fase prèvia


Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC