Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 114 - Maig 2022

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 43293
31.05.2022

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 114 - Maig 2022

Franciac nou líder

 

Els dies 30 d’abril i 1 de maig es va jugar la quarta prova del Campionat de Catalunya per Equips de Pitch & Putt a diferents seus d’arreu del país, bonÀrea (Massoteres – Lleida), Castelló Empuriabrava, Bellpuig (Lleida), Mas Torrellas (Platja d’Aro), El Vallès (Terrassa), Fornells (Fornell de la Selva), Tennis Mora (Sant Andreu de Llavaneres), Can Rafel (Cervelló) i Lleida. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Durant els dos dies de competició hi van participar 1.128 jugadors i jugadores en 141 equips entre totes les divisions. Els 18 equips de la màxima categoria van jugar al Pitch & Put bonÀrea, pel que fa a les targetes individuals va haver-hi un empat per la primera posició a 47 cops entre el Joel Moscatel (P&P Lleida) i el Josep Perez (Hcp1), seguits d’un triple empat amb un cop més entre l’Oriol Mas (Franciac), Josep Ramon Portell (Gualta Baix Empordà) i el Manuel Amor (Badalona). Entre les parelles la millor va ser la de l’equip de Can Cuyàs amb un gran resultat de 45 cops que la van firmar el Daniel Solavera i el Lluís Palomo, seguits del Jorge García i el Carlos Vargas (Canal Olímpic) amb un cop més. Pel que fa als equips va guanyar la prova l’equip del P&P Lleida Cargols amb 201 cops i unes targetes de joc 47, 51 i 51 cops les individuals i 52 la de parelles, en segona posició va quedar Franciac amb 202 i Hcp1 Team tercer amb 203.

Franciac que abans d’aquesta jornada ocupava la tercera posició es posa líder provisional de la classificació general amb 284 punts, seguit de Pitch & Putt Badalona amb 244 i en tercera posició Sant Cebrià Blau amb 240 punts.

Els equips líders de la resta de divisions son, 2ª divisió Est: Pitch & Putt Peralada, 2ª divisió Oest: El Vallès Sentmenat, 3ª divisió Est: Golf Lloret Forat 19, 3ª divisió Oest: Pinxadors Golf Team Urgell, 4ª divisió Nord: Falcons Mas Pagès, 4ª divisió Centre G1: Vallromanes B,  4ª divisió Centre G2: Sant Cebrià Tarats i 4ª divisió Centre G3: Swing Montseny.

La competició ja ha arribat a l’equador, la propera prova serà la cinquena de vuit i es jugarà a Sant Cebrià (Sant Cebrià de Vallalta), Fornells, Cambrils, Badalona, Lleida, Mas Torrellas(Santa Cristina d’Aro), La Garriga, Mas Gurumbau (Taradell) i Montseny (Gualba).

 

Classificacions

Àlbum de fotos 1a Divisió a bonÀrea

Àlbum de fotos 3a Divisió a Est a Mas Torrellas


Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC