Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 116 - Juliol 2022

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 43781
02.08.2022

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 116 - Juliol 2022

Catalunya subcampiona del V Nacions de Pitch & Putt

 

El cap de setmana del 2 i 3 de juliol es va jugar al P&P Ourense l'edició 2022 del Torneig V Nacions que enfronta anualment les seleccions de Galícia, Euskadi, Andorra, França i Catalunya. La competició es juga de forma rotativa a les seus dels territoris participants i en aquesta 10ª edició es jugava a Galícia i concretament al P&P Ourense. La Selecció Catalana estava integrada per Joel Girbau, Barry Coomber, Oriol Mas, Amador Rodríguez, Marc Fortuny, Jaume Vidal, Antonio Penalva i Joan Bertrán, tots ells seleccionats per ser els millors jugadors classificats de l'any i amb disponibilitat per jugar la competició. La competició es va iniciar el dissabte amb una primera volta strokeplay (joc per cops) on es tenien en compte els millors 6 jugadors dels 8 possibles de cada selecció, i ja en aquest moment es va veure que la lluita de la competició estaria entre les seleccions catalana i gallega perquè Catalunya liderava la classificació amb -26, seguida de Galícia amb -25 i de lluny seguien França, Andorra i Euskadi per aquest ordre. La jornada de dissabte es completava amb una volta matxplay fourball (joc de parelles per forats) i una volta matxplay greensome (joc de parelles per forats amb dos sortides i cops alternatius), dominant la primera modalitat amb els 4 punts possibles i cedint a la segona modalitat 1 punt contra Galícia i mig punt contra França.

Diumenge començava la competició final amb un petit marge de 11,5 punts acumulats per Catalunya en front dels 11 punts de Galícia i en primer lloc es va jugar una volta matxplay foursome (joc de parelles per forats amb única sortida i cops alternatius) on novament Catalunya guanyava els 4 punts possibles i restava l'última volta matxplay individual amb 8 punts en joc i una lleugera avantatge d'un punt i mig per Catalunya. Els partits van ser molt igualats en tot moment i després de passar de l'intensa calor de dissabte a la pluja i tempesta elèctrica de diumenge no va ser fins als últims forats en els que Galícia guanyava els seus 8 punts i Catalunya cedia els 2 únics punts davant dels jugadors locals que havien preparat la competició a consciència.

Galícia guanyava la competició amb 22 punts, seguida de Catalunya amb 21,5 punts, França amb 10 punts, Andorra amb 9,5 punts i Euskadi amb 2,5 punts. L'11ª edició de la competició es jugarà a Catalunya on la selección catalana intentarà guanyar la competició per 8à vegada.


Classificació i fotografies


Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC