Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 116 - Juliol 2022

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 43784
02.08.2022

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 116 - Juliol 2022

Ian Lopez i Nora Viñolas guanyen a Franciac

 

El 2 i 3 de juliol es va jugar al 5ª i penúltima prova del Rànquing/ Interclubs Juvenil al Pitch & Putt Franciac a Caldes de Malavella, hi van participar 88 joves jugadors entre les dues categories de joc. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Entre els jugador/es de la categoria Competició els millors va ser l’Ian Lopez i la local Nora Viñolas (The Golf Square Academy) que van fer el par del camp, seguits d’un triple empat a 2 cops més, entre el Nil Artigas (Gualta), el Diego Esquivell (El Vallès) i la Marta Bertran (Hcp1). Viñolas també va guanyar la categoria handicap absolut amb un gran resultat de 43 punts. Entre els més petits, els d’Iniciació el guanyador de la prova va ser el Tito Serra (Can Cuyàs) i la Jana Sánchez (El Vallès) va guanyar la categoria handicap absolut.

Pel que fa a la classificació general el líder provisional es l’Ian Lopez amb 165 punts, seguit del Jan Bernet (Hcp1) amb 160 i en tercera posició i 156 punts les germanes Marta i Núria Bertran (Hcp1). Hugo Otero (Vallromanes) encapçala la classificació handicap amb 192 punts, seguit de Lopez amb 191 i en tercera posició Viñolas amb  185.

Els líders de la categoria iniciació, son el Tito Serra i el Joaquim Martínez, companys de Can Cuyàs amb 54 punts, Martínez també va primer de la categoria handicap, juntament amb l’Arnau Castilla (El Vallès), tots dos amb 92 punts.

A la vegada que es juga el Rànquing Juvenil es juga l’interclubs Juvenil també de les dues categories. Es una competició per equips on comptabilitzen les 4 millors targetes de cada equip, Can Cuyàs Juvenil encapçala la taula de Competició amb 740 punts, seguit de Hcp1 Juvenil amb 690 i Badalona Juvenil tercer amb 642.  Pel que fa a la classificació de la categoria iniciació l’equip líder es també Can Cuyàs amb 750, El Vallès segon amb 690 i en tercera posició Badalona Juvenil amb 651.


Classificació

Àlbum de fotos de 2a Div Oest a Can Cuyàs

  

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC