Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 119 - Novembre 2022

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 44598
01.12.2022

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 119 - Novembre 2022

Torneig solidari de Pitch and Putt diumenge 4 de desembre

Com cada any el Pitch & Putt català en aquestes dates celebra tornejos solidaris a molts camps. És destinarà el 50% dels donatius a Càritas i el 50% dels donatius a La Marató de TV3.

Aquest any, La Marató de TV3 està dedicada a la salut cardiovascular,  i a la seva web podreu trobar informació a més de com poder col·laborar d’altres maneres.

Si esteu interessats en participar podeu fer les inscripcions al mateix camp. El preu és unificat i el greenfee costarà 20€, dels quals 5€ es destinaran a La Marató de TV3 i 5€ a Caritas.

Pel que fa a la competició, en aquesta jornada hi haurà una única sortida simultània amb un màxim de 72 jugadors a primera hora del matí per camps de 18 forats, i fins a dues sortides simultànies amb un màxim de 36 jugadors per sortida per camps de 9 forats, fomentant d'aquesta forma la participació igualitària per part de tots els camps.

Tots els guanyadors de la competició obtindran una medalla commemorativa de la FCPP i en finalitzar l'entrega hi haurà un petit aperitiu.

Els camps que acolliran la competició en benefici de La Marató i Càritas són:

Badalona – Bellpuig – Cambrils - Can Rafel - Castelló - Costa Daurada - El Vallès - El Vendrell – Franciac - Gualta - HCP1 - La Garriga - Lleida - Lloret - Mas Gurumbau - Mas Nou - Mas Pagès - Mas Torrellas - Montseny - Platja d'Aro - Portal del Roc - Roc3 - Sant Cebrià - Teià - Tennis Mora - Vallromanes

 

Esperem la vostra participació i que gaudiu del torneig.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC