Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Sortides al Campionat de Catalunya per Equips - Interclubs 2023 a les 10:30

Ets a:  IniciNotíciesCamp. Catalunya per EquipsNotícia id 44978
27.01.2023

Camp. Catalunya per EquipsSortides al Campionat de Catalunya per Equips - Interclubs 2023 a les 10:30

Als capitans i jugadors del Campionat de Catalunya per Equips - Interclubs 2023 i amb motiu de les temperatures especialment baixes d’aquests dies, per la 1ª prova de la temporada 2023,


Després de confirmar amb tots els camps seu d'una prova del Campionat de Catalunya per Equips - Interclubs 2023 l'estat del camp en relació a possibles glaçades, havent realitzat un seguiment de totes les seus i el seu estat en els últims dies i amb les dades previstes del sistema de predicció meteorològica que utilitzen els camps, es prenen les següents decisions:

 

  • 2ª divisió est amb seu al P&P Montseny: La prova continua aplaçada a nova data encara per determinar tal i com ja es va informar.
  • 3ª divisió est amb seu al P&P Gualta: La prova queda aplaçada a nova data encara per determinar en base a l'estat actual del camp i a les previsions meteorològiques.
  • La resta de grups i divisions: Les proves es mantenen convocades, però la primera sortida del matí es realitzarà a les 10:30, per tant mitja hora més tard de l'habitual, i si el Comitè de Competició de la prova ho considera oportú, podria atrassar la sortida encara mitja hora més, fins a les 11:00. Les sortides de les 14:00 es mantenen inalterades en el mateix horari.

 
S'informarà per email als capitans d'aquesta modificació.


Secretaria FCPP

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC