Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 122 - Febrer 2023

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 45247
27.02.2023

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 122 - Febrer 2023

En marxa el Rànquing Juvenil 2023 a Can Cuyàs

 

El cap de setmana 25 i 26 de febrer el Pitch & Putt Can Cuyàs de Sant Feliu de Llobregat va acollir la 1era prova del Rànquing FCPP / Interclubs ACPP Juvenil 2023. És la primera de sis proves. Aquesta es la XVI edició.

Hi ha dues categories de joc, la dels més petits i que s’inicien al nostre esport Categoria Iniciació, són jugador/es joves de màxim 14 anys poca experiència al Pitch & Putt i un handicap no inferior a 18, juguen mides EPPA, vol dir que les distàncies dels forats son de màxim 90 m i de manera excepcional se’ls permet jugar amb 6 ferros i el putter. Juguen 9 forats.

I la categoria Competició hi participen jugadors tenen entre 15 i 18 anys i més experiència. A diferència dels més petits juguen mides catalanes, vol dir que la distància màxima del forats es màxim 120 metres.

A la primera prova hi van participar 118 jugador/es entre les dues categories, 71 a competició i 47 d’iniciació, va estar organitzat per la Federació Catalana de P&P.

Entre els jugador/es de competició, el millor resultat el va fer el  local Yago Izquierdo (Can Cuyàs) amb un cop sota par, seguit del Martí Luja (P&P Gualta)  amb 55 i el Mario Gaspar (Can Cuyàs) amb 56. El Kealeboga Mdluwa (Hcp1) va guanyar la prova, classificació handicap amb un gran resultat de 16 cops sota  par, seguit del Pol Jimenez (El Vallès) amb 6 cops sota par.

Entre el més petits els d’Iniciació, els millor va ser l’Oriol Camprubí del P&P Can Rafel, seguit de Yannk Sastre del P&P Gualta i els mateixos jugadors van guanyar també la categoria handicap.

A la vegada que es juga el Rànquing Juvenil es juga també l’Interclubs Juvenil, és una competició per equips de diferents clubs, cada club pot portar el número de jugador/es que vulgui però només comptabilitzen les millors 4 targetes de cada equip. També es diferencien 2 categories de joc, igual que el Rànquing, els equips participants d’aquest any son Can Cuyàs, Gualta, Vallès, The Golf Square Academy (Franciac), Can Rafel,  P&P Badalona i Vallromanes.

De la categoria Competició els equip líders son Can Cuyàs amb 150 punts, segon Gualta Juvenil amb 140 i tercer P&P Badalona Juvenil amb 130. I de la Categoria Iniciació Can Cuyàs amb 150 punts, Gualta Juvenil amb 140 i tercer El Vallès Juvenil amb 130.

La propera prova serà els dies 18 i 19 de març al P&P El Vallès.


Classificació

Àlbum de fotos


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC