Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Campionat de Catalunya Femení 2006 UCPP

Ets a:  IniciNotíciesReglaments Competicions FCPPNotícia id 4546
03.05.2006

Reglaments Competicions FCPPCampionat de Catalunya Femení 2006 UCPP

Reglament del Campionat de Catalunya Femení 2006 UCPP. El Campionat es jugarà el 13 de maig de 2006 a Can Rafel
CAMPIONAT DE CATALUNYA FEMENÍ DE PITCH & PUTT 2002

UCPP - CAMPIONAT DE CATALUNYA FEMENÍ

DE PITCH & PUTT  - 2006

 

REGLAMENT

 

1.- PARTICIPANTS

Hi podran participar totes les jugadores nacionals o estrangeres en possessió del handicap oficial de Pitch & Putt lliurat per la UCPP. En cas d’haver més de 72 inscrites, jugaran les 72 jugadores amb Handicap Exacte més baix. Si hi ha jugadores empatades, es limitarà a les 71 jugadores amb Handicap Exacte més baix, més empatades. Si encara així hi ha més de 72 jugadores a causa dels empats, es limitarà a les 70, 69, 68...  (i així successivament) jugadores amb handicap més baix, més empatades, de manera que el número total de participants no sigui superior a 72.

 

2.- CATEGORIES

Es distingiran les següents categories:

1ª categoria: competidores amb qualsevol Handicap.

2º categoria: competidores amb Handicap Exacte 5,5 o superior.

3ª categoria: competidores amb Handicap Exacte 13,5 o superior.

S’entregaran premis d’aquelles categories amb un mínim de 6 jugadores inscrites.

 

3.- CAMP I DATES

Es jugarà a CAN RAFEL, el dissabte 13 de maig de 2006.

 

4.- FORMULA DE JOC

Es jugarà a 36 forats Stroke-play Scratch Individual.

 

5.- HORARI I GRUPS DE SORTIDA

El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de la UCPP el dia de tancament de les inscripcions. Les jugadores amb handicap més baix, jugaran en la 2ª sortida (11 h) i la 4ª sortida (17 h) . Les jugadores amb handicap més alt, jugaran en la 1ª sortida (8h) i la 3ª sortida (14 h). La primera sortida de totes les jugadores (8h i 11h) es confeccionarà segons el handicap i la segona sortida (14h i 17h) es confeccionarà segons la classificació de la primera volta sempre dintre del mateix grup. No es permetran canvis d’horari. Les jugadores que estiguin inscrites i no es presentin han d’avisar a la seu de la UCPP abans de les 12 hores del darrer dia hàbil. En cas de dubte, la jugadora haurà de presentar un justificant de la seva comunicació. Les jugadores que no ho facin no podran participar en les competicions oficials que es celebrin durant l’any 2006.

 

6.- DESEMPATS

Pel lloc de campiona absoluta, es desempatarà forat per forat (“mort sobtada”) començant pel forat 1 i consecutius fins desfer el desempat. La resta de posicions amb premi desempataran per la millor darrera volta i en persistir l’empat, es tindrà en compte els 24, 30, 32 34 i 35 millors últims forats. La resta es classificarà ex-aequo.

 

7.- TROFEUS

a)      Trofeu per a la campiona i sotscampiona absolutes.

b)      Trofeu per a la campiona i sotscampiona de 1ª, 2ª i 3ª categories.

c)      Obsequis per a la tercera, quarta i cinquena de cada categoria.

Els trofeus no són acumulables. L’ordre a seguir per a atorgar els premis és:

1 – Campiona i sots campiona absoluta.

2 – Campiona i sotscampiona 1ª categoria.

3 – Campiona i sotscampiona 2ª categoria.

4 – Campiona i sotscampiona 3ª categoria.

5 – Tercera, quarta i cinquena 1ª categoria.

6 – Tercera, quarta i cinquena 2ª categoria.

7 – Tercera, quarta i cinquena 3ª categoria.

 

8.- DRETS D’INSCRIPCIÓ

Les inscripcions es faran omplint correctament i signant el Full Oficial d’Inscripció. Es considerarà formalitzada la inscripció un cop rebut el full d’inscripció per fax a la secretaria de la UCPP (93 4121679) o en ma a la mateixa secretaria de la UCPP. El full d’inscripció es pot trobar a la pàgina web www.pitchandputtcat.com. Cada jugadora abonarà 26 Euros en concepte de green fee per a tot el campionat.

 

9.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

Les inscripcions es tancaran el dia 4 de maig de 2006. Es publicarà la llista de participants el dia 5 de maig de 2006.

 

10.-COMITÈ ORGANITZADOR

Estarà format pel President de la Comissió Esportiva, pel secretari de la Comissió Esportiva i per un representant del camp on  es juga la prova

 

11.- COMITÈ DE COMPETICIÓ

Estarà format per un membre de la UCPP, un àrbitre i un membre del Comitè del propi Camp on es juga la prova. Presidirà el Comitè el membre de la UCPP. El control de la competició és responsabilitat d’aquest Comitè. La suspensió de la prova és responsabilitat del Comitè de Competició.

 

11.- DRETS I OBLIGACIONS DE L’ORGANITZACIÓ

El camp s’encarregarà d’elaborar amb el programa informàtic de competicions de la UCPP les targetes dels participants, el control de les sortides,el control de l’entrega de targes i el còmput de les targes. La publicació de resultats i l’ordre de sortida, dels jugadors serà competència de la UCPP.

El camp organitzador facilitarà una peça de fruita i ½ litre d’aigua com a mínim per jugador i disposarà d’un o més punts de distribució d’aigua durant el recorregut (apart de les instal·lacions/casa-club del camp) encara que sigui de pagament. El camp procurarà que l’aigua estigui fresca quan les temperatures així ho aconsellin.
El camp estarà obert com a mínim 1 hora abans de l’inici de la competició, i fins ½ hora després d’acabar l’últim jugador de la prova.
Totes aquestes tasques així com el bon marcatge del camp i les seves condicions seran supervisades per la UCPP.

L’incompliment per part del camp organitzador d’algun punt d’aquest reglament impedirà entrar a formar part del sorteig de competicions oficials per l’any 2007.

 

UCPP - CAMPIONAT DE CATALUNYA FEMENÍ

DE PITCH & PUTT 2006

 

FULL D’INSCRIPCIÓ

 

RESUM DEL REGLAMENT

 

1 - LLOC I DATES

Es jugarà a CAN RAFEL, el dissabte 13 de maig de 2006.

 

2 - PARTICIPANTS

Hi podran participar totes les jugadores nacionals o estrangeres en possessió del handicap oficial de Pitch & Putt lliurat per la UCPP. En cas d’haver més de 72 inscrites, jugaran les 72 jugadores amb Handicap Exacte més baix.

 

3 - FÓRMULA DE JOC

Es jugarà a 36 forats Stroke-play Scratch Individual.

 

4.- INSCRIPCIONS

Les inscripcions es faran omplint correctament i signant el Full Oficial d’Inscripció. Es considerarà formalitzada la inscripció un cop rebut el full d’inscripció per fax a la secretaria de la UCPP (93 4121679) o en ma a la mateixa secretaria de la UCPP fins el 4 de maig de 2006.

 

5.- DRETS D’INSCRIPCIÓ

Cada jugadora abonarà 26 Euros en concepte de green fee per a tot el campionat.

 

5.- HORARI I GRUPS DE SORTIDA

Les jugadores amb handicap més baix, jugaran en la 2ª sortida (11 h) i la 4ª sortida (17 h) . Les jugadores amb handicap més alt, jugaran en la 1ª sortida (8h) i la 3ª sortida (14 h. No es permetran canvis d’horari. Les jugadores que estiguin inscrites i no es presentin han d’avisar a la seu de la UCPP abans de les 12 hores del darrer dia hàbil. En cas de dubte, la jugadora haurà de presentar un justificant de la seva comunicació. Les jugadores que no ho facin no podran participar en les competicions oficials que es celebrin durant l’any 2006.

 

Preguem complimentin aquest apartat.

 

 

 

     NOM I CONGNOMS _________________________________________________

 

 

     LLICÈNCIA _________________________________________________________

 

 

 

           

                       

Barcelona, 18 d’abril de 2006.                                                                     Signatura

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC