Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 127 - Juliol 2023

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 46422
31.07.2023

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 127 - Juliol 2023

Ivan Alekseev campió de Catalunya per Categories – 

Memorial Narcís Sureda 2023

 

El Pitch & Putt Castelló Empuriabrava a la comarca de l’Alt Empordà va acollir la 7ena edició del Campionat de Catalunya per Categories FCPP, va haver-hi una participació de 167 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Va ser una competició individual a 54 forats i hi havia 3 categories de joc, categoria no positiu jugador/es amb handicap de 0 a 5,4, 2ª categoria de handicap 5,5 a 14,4 i la tercera jugador/es fins a hcp 21.

La primera volta de la competició es podia jugar divendres o dissabte, el millor jugador després de la primera volta va ser Lluís Rovira (Franciac) que va fer el par del camp, seguit de Xavier Sales (Chicago GC) amb un cop més. De tots els participants només podien jugar els últims 36 forats, 72 jugadors els millors de cada una de les categories.

Diumenge a primera hora del matí es va donar el tret de sortida a la tercera jornada del campionat, les altes temperatures i la calor van ser protagonistes.

El millor resultat dels segons 18 forats el van fer el Sito Mañer (P&P Sant Vicenç de Montalt) amb el par del camp, seguit del jove local Ivan Alekseev de només 11 anys i Juan José Vaquero (Can Rafel) amb un cop més. Els líders provisionals després dels primers 36 forats van ser Rovira amb 110 cops, Sales amb 111 i tercers Vaquero i Mañer amb 112.

Els jugadors van tenir que agafar forces i hidratar-se perque al voltant de les 14h del migdia es jugava l’ultima i decisiva volta de la competició. Entre les 15 primeres posicions, només hi havia 6 cops de diferencia, així el títol de Campió a estava a l’abast de molts jugadors.

Tal i com estava previst a les dues en punt del migdia, van començar els primers cops de la tercera volta de la competició, Johnny Rubio (Mas Pagès) i Alekseev van fer un resultat d’1 cop sota par i aquesta primera posició d’ Ivan Alekseev va fer pujar al jove jugador fins a la primera posició de la taula proclamant-se Campió de Catalunya per Categories FCPP 2023 amb un total de 168 cops acumulats, el subcampió Absolut va ser el Xavier Sales amb 169.

La resta de la classificació va quedar de la següent manera: Campió de 1ª Categoria Xavier Larragay, Subcampió Sito Mañer, Campió de 2ª categoria: Johnny Rubio amb 175, subcampió Xavier Martinez 178 i Campió de 3ª Categoria Andrés Peña 207 i subcampió Albert Quera amb 210.

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus a tots els campions després de celebrar-se l’homenatge pòstum al Narcís Sureda.

 

Classificació

Àlbum de fotos

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC