Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Homenatge a Narcís Sureda

Ets a:  IniciNotíciesAltres NotíciesNotícia id 46541
31.07.2023

Altres NotíciesHomenatge a Narcís Sureda

Homenatge a Narcís Sureda

 

     

El 16 de juliol de 2023 es va celebrar en el camp de Castelló d’Empúries un homenatge del Pitch & Putt Català a Narcís Sureda.

En Narcís Sureda va estar vinculat amb el pitch & putt com a jugador, àrbitre, president del Comitè d’Àrbtres de la FCPP, President de la Comissió Esportiva de l FCPP , membre de la Junta Directiva de la FCPP, membre de l’Assemblea de la FCPP i va ser co-redactor de les regles catalanes i internacionals del Pitch & Putt.

L’acte es va celebrar en la cloenda del Campionat de Catalunya per Categories Memorial Narcís Sureda.

L’acte va comptar amb una representació de la familia del Narcís encapçalada per la seva vídua Lourdes Hernández. També la major part de jugadors i jugadores de la darrera jornada de la competició van participar a l’acte.

Per part de la Federació Catalana hi van ser presents:

Alan Torner. President del Comitè d’Àrbitres.

Xavier Martín. Representant dels jugadors a l’Assemblea de la FCPP.

Antoni Lloret. Secretari Executiu de la FCPP.

Josep M Massaguer. President de la COmissió Esportiva de la FCPP.

Martin Withelaw. Expresident de l’ACPP. Iniciador del P&P a Catalunya i corredactor de les regles Internacionals del nostre esport.

Els expresidents de la FCPP Josep Maria Anzizu i Víctor Moscatel van enviar les seves paraules que van ser llegides en públic i que adjuntem a la part final d’aquesta noticia.

Jordi Torrent com a President de la FCPP va tancar l’acte amb les seves paraules i entregant una placa a la Lourdes Hernández en record del Narcís i la seva gran contribució al Pitch and Putt.

 

Paraules de Jordi Torrent. President de la FCPP

En Narcís ja fa mes de dos anys que ens va deixar.

Va ser una persona amb qui vaig coincidir a la Comissió Esportiva, a la Junta Directiva, pels camps de Pitch and Putt o en una taula compartint un àpat envoltat d’amics.

Per mi en Narcís va ser un referent, jo vaig començar en aquest món molt jove i he tingut la sort de poder comptar amb persones com ell, gent propera a qui poder demanar consell i opinió amb molts temes.

Crec que l’empremta que va deixar no s’esborrarà mai, en Narcís va fer molt pel P&P, encara en moltes converses, amb àrbitres o amb membres de la Junta surt el seu nom, com deia en Narcís....  això no passa amb moltes persones, sempre disposat a ajudar, a col·laborar i sense demanar ni esperar mai res a canvi.

Recordo molt bé el dia que el vam anar a visitar amb en Joan Jordi Roura a casa seva a Cassà, ens havien dit que estava malament i durant el camí anàvem comentant a veure com ens el trobaríem, m’anava explicant les seves darreres converses, anècdotes que els hi havia passat...

En fi,  estàvem a sota casa seva a punt de tocar el timbre, nerviosos, que penses que no sabràs ni que dir, comentàvem, ell segur que vol estar tranquil, el saludem, estem cinc minuts i marxem...i al final fas un pas endavant entres a casa seva i ell estava assegut al sofà, acompanyat com sempre de la Lourdes al seu costat i ens va rebre amb un “home, què feu aquí?”

Vam començar a parlar, que si com està la família, que com està el pitch and putt, que si aquest camp no està massa bé, que aquell està perfecte... bé , doncs vam estar xerrant més de dues hores, posant-nos al dia de tot, en tot moment sempre va voler saber l’actualitat del pitch & putt. Ens explicava també que volia mirar d’arreglar la casa de Sagaró que si es veia amb forces encara miraria d’anar-hi a l’estiu.

Malauradament al cap de pocs dies ens va deixar, però fins al darrer moment va mantenir el seu caràcter, positiu, optimista amb ganes d’ajudar i sobretot d’estar al voltant del seus amics

A en Narcis se’l troba a faltar.  Sempre el recordarem

 

Paraules de Josep Maria Anzizu. Expresident de la FCPP

RECORDANT EN NARCIS SUREDA

 

El desenvolupament i èxit que ha tingut el Pitch and Putt a Catalunya en aquests darrers anys no hagués sigut possible sense la col·laboració d’un bon numero de persones que, a més de ser practicants assidus d’aquest esport, van fer una aportació important com a voluntaris en diferents aspectes del seu desenvolupament.

 

En Narcís Sureda ha estat una de les persones que han fet una aportació de molta importància pel col·lectiu. Va ser l’impulsor del comitè d’Àrbitres, va donar exemple amb la seva actitud dialogant però estricta com a àrbitre i va dedicar moltes hores a la confecció de les regles de joc, tant a nivell català com internacional. A més, va ser membre de la Junta Directiva en diferents moments aportant sempre el seu entusiasme i sentit comú en la presa de decisions.

 

Moltes grcies, Narcis.

 

 

Paraules de Víctor Moscatel. Expresident de la FCPP

Estimat Narcís.

El voluntariat dins del P&P ens va fer compartir, compartir un gran petit esport, compartir amistats amb persones anònimes amants del nostre esport, compartir les ganes de fer créixer l’esport en totes les dimensions, comissió esportiva, regles, competicions, brainstormings d’idees sobre el esport, comitès internacionals, regles internacionals…..

Vam compartir generositat, la generositat de no imposar idees sinó consensuar-les, de buscar un objectiu comú que apropés el P&P mundial respectant al màxim les diferents idees i els diferents camins, vam compartir la idea de cohesionar per sobre de tot i des del respecte.

Però el més important Narcís es que vam compartir una amistat serena i respectuosa i més que això, puc presumir de ser un dels moltíssims amics que vas fer.

Te trobem a faltar AMIC.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC