Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Condicions de la Competició al C.Cat per Equips FCPP 2007

Ets a:  IniciNotíciesCamp. Catalunya per EquipsNotícia id 5727
02.02.2007

Camp. Catalunya per EquipsCondicions de la Competició al C.Cat per Equips FCPP 2007

Condicions de la Competició a les proves del Campionat de Catalunya per Equips FCPP 2007 que es juguen aquest cap de setmana
TORNEIG RANKING ACPP 2002

FCPP - CAMPIONAT DE CATALUNYA

PER EQUIPS 2007

 

ROC 3 / PORTAL DEL ROC / ST. CEBRIÀ / BELLPUIG

 

3 i 4 de febrer de 2007

 

CONDICIONS DE LA COMPETICIÓ

 

1 – HORARI DE SORTIDA (Regla 6-3ª Nota).

Si el jugador arriba en el seu punt de sortida, preparat per jugar, dins dels cinc minuts següents a la seva hora de sortida, en absència de circumstàncies que justifiquin el no aplicar la penalització de desqualificació sota la Regla 33-7, la penalització per no surtir a l’hora serà de 2 cops en el primer forat en el joc per cops en comptes de la desqualificació. La penalització per arribar després d’aquests cinc minuts, és la DESQUALIFICACIÓ.

 

L’hora de sortida serà la que figura per el jugador/s en la llista oficial de sortides. Fins i tot si les sortides reals de la Prova van retardades, els jugadors hauran de presentar-se en el tee que els correspon amb una mica d’antelació a la seva hora oficial de sortida. En cas de retard en les sortides, s’haurà de comunicar a l’Estàrter la seva presència a l’hora oficial.

 

Si un partit es queda incomplet a l’hora de la seva sortida per incompareixença, l’estàrter podrà separar els jugadors de l’equip que ha comparegut (dividint-los si és el cas).

 

2 – CONSELL.

Com cas excepcional i seguint la tradició del Campionat de Catalunya per Equips, encara que es tracti d’una competició individual i per parelles, els membres d’un equip que juguin de forma individual en el mateix partit, es consideraran companys de bàndol a tots els efectes i es podran donar consell. Això afecta principalment i entre altres, l’aplicació de les Regles sobre consell, ajuda, ordre de joc, bola moguda, bola desviada, identificació de la bola, joc de bola provisional i joc de segona bola. El Capità de l’equip, sigui jugador o no, podrà donar consell als components del seu equip que estiguin jugant.


3 – TELÈFONS MÒBILS

Es prega desconnectar el mòbil mentre s’estigui jugant en el camp.

 

4 – ENTREGA DE TARGETES (Regla 6-6b).

En acabar la volta, els components del partit revisaran, firmaran i lliuraran les targetes, TOTES A L’HORA, en el lloc determinat per el Comitè, TAN AVIAT COM SIGUI POSSIBLE.

                                                                                             

EL COMITÈ

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC