Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Resum Acta Comissió Esportiva FCPP mes de febrer

Ets a:  IniciNotíciesComissió EsportivaNotícia id 6024
18.03.2007

Comissió EsportivaResum Acta Comissió Esportiva FCPP mes de febrer

Resum de l'Acta de la reunió de la Comissió Esportiva FCPP corresponent al mes de febrer
Ordre del dia Comissió Esportiva ACPP

 

Resum Comissió Esportiva FCPP

 

Dimarts 20 de febrer de 2007

 

1.- Estat Campionat de Catalunya per Equips FCPP 2007

En el Campionat de Catalunya per Equips FCPP 2007 es manté per aquesta 2ª jornada de joc els mateixos horaris que a la 1ª jornada i de cara a la tercera prova, ja es podran realitzar 3 sortides simultànies en un sol dia com ja estava previst. Es comenten les decisions preses en relació a l’ajornament de una sortida simultània per boira al camp de Bellpuig i l’actuació del Comitè d’Urgència de la Comissió Esportiva.

 

2.- Estat Rànquing FCPP 2007

En relació al Rànquing FCPP 2007 s’explica el desenvolupament de la 1ª prova a Teià i es comenta l’èxit de participació, comentant especialment que quan es jugui en un camp de 9 forats, ja s’haurà canviat d’hora i hi haurà la possibilitat de fer més sortides simultànies tot i que caldrà obrir tantes sortides perquè els jugadors que vulguin puguin jugar segons el Reglament de la competició. Cal també afegir als horaris de sortida un avís de disciplina sobre els jugadors que no es presenten a jugar sense avisar.

 

3.- Reglament Campionat de Catalunya de Parelles FCPP 2007

S’accepta el mateix Reglament que l’any 2006 ampliant la fórmula de desempat tal i com s’ha fet en anteriors reglaments. Es respecta el mateix format de competició sense tenir en compte la proposta d’afegir la modalitat de joc Greensome.

 

4.- Estat Reglament Disciplinari

S’informa del seu estat i es proposa incloure unes Regles d’etiqueta i regulació del dret d’admissió com un annex a aquest Reglament.

 

5.- Estat Reglament Comitès de Competició

S’informa del seu estat i s’espera la incorporació d’un nou membre per a la seva redacció final.

 

6.- Informe dels àrbitres

En Narcís Sureda, representant dels àrbitres comenta l’ajornament d’una sortida simultània a Bellpuig amb motiu de la boira i l’actuació dels àrbitres.

 

7.- Informe del Representant dels jugadors

El representant dels jugadors informa a la Comissió de diferents temes que li han estat comunicats:

- Posició de banderes en competició. S’informarà a la web com a circular de la decisió de recomanació.

- Estores artificials i homologació dels camps. De moment la obligació dels camps es tenir estores per celebrar competicions que modifiquin handicap i potser en un futur s’obligarà a mantenir les estores durant tot l’any però de moment no es un requisit.

- Criteris objectius per l’identitat pròpia del Pitch and Putt. Cal definir-los, es proposarà en properes reunions de la Comissió Esportiva per presentar-los a la Junta Directiva.

- Tees de sortida a les estores (jugadors dretans i esquerrans). Es recordarà als camps abans de les competicions oficials que mantinguin en el mateix estat els tees de les estores per jugadors dretans i esquerrans, recomanant que ho facin surant tot l’any.

- Calendari oficial 2008 i possibilitat de complicacions meteorològiques. Caldrà millorar el reglament del sorteig de competicions tot i que es difícil simultaneijar totes les peticions, però l’any vinent es posarà més cura a la confecció del reglament. 

- Possibilitat de propera reunió de capitans a mitjans d’abril. Cal definir aquesta propera reunió on es podria definir els grups i divisions del proper Campionat de Catalunya per Equips per aclarir les pujades i baixades de cara a l’any 2008.

- Queixes per l’enrederiment  de la targeta de jugador 2007. S’expliquen les diferents causes i complicacions d’aquest any tot i que cal deixar passar un mínim d’un mes entre el cobrament i l’edició i condicionament de l’enviament de principis d’any, de totes formes la targeta física no és imprescindible per poder jugar i la llicència en vigor depèn únicament del seu pagament. Sobre la possibilitat d’eliminar l’enviament, s’informa de que el cost que representa no és una gran quantitat i més tenint en compte que és la única comunicació anual amb els jugadors.

- Es demana un rètol informatiu standard sobre les Regles Locals a tots els camps. Es pot pensar elaborar-los, però les Regles Locals poden diferir molt d’un camp a altres.

 

8.- Proposta de dia i hora per la propera reunió de la Comissió Esportiva

Es proposa el 15 de març de 2007 al camp de Guissona.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC