Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Comunicació als Clubs sobre el Campionat de Catalunya Absolut a Fornells

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 6486
11.06.2007

Fulls Informatius FCPPComunicació als Clubs sobre el Campionat de Catalunya Absolut a Fornells

Comunicació als Clubs nº4/2007. Tema: Campionat de Catalunya Absolut (Fornells)
Reunió FCPP i Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya

FCPP         COMUNICACIONS ALS CLUBS 4/2007

 

Tema: Campionat de Catalunya Absolut (Fornells)

 

Amb referència a la decisió del Comitè de Urgència de la Junta Directiva sobre la negativa d’entregar un greenfee de la PGA als jugadors, voldríem manifestar el següent:

 

Tot i la primera reacció del President donant la seva opinió afirmativa a la petició dels directius del camp organitzador, es va considerar que el tema era prou important per passar-lo a la consideració del Comitè d’Urgència de la Junta Directiva. Aquest Comitè el pot convocar qualsevol dels seus membres o el Secretaris Executius de la Federació i té com a finalitat el poder prendre decisions col·legiades i no unipersonals en casos urgents que no permetin la convocatòria de tota la Junta.

 

El Comitè va considerar que era molt d’agrair l’oferta del Pitch and Putt Fornells però a la vegada va estimar que no era acceptable pels motius següents:

 

- En els Campionats de Catalunya la Federació Catalana és la responsable de l’organització i és amb ella que han d’arribar a un acord –mitjançant l’adequada negociació- els eventuals esponsors o col·laboradors. En tot cas cal plantejar el tema amb la antelació suficient.

 

- En aquest cas concret es tractava de regalar un green fee en un camp de golf als millors jugadors de pitch and putt de Catalunya. És evident que el pitch and putt té moltes similituds amb el golf però és important recordar que és un esport independent tant a nivell internacional com en el cas de Catalunya. No sembla adequat que des del nostre torneig més important de pitch and putt es promocioni el golf.

 

Degut a dificultats de comunicació entre els membres de la Comissió d’Urgència es va retardar la decisió i la posterior comunicació al camp, el que lamentem per les expectatives que s’havien creat entre els jugadors.

 

Aprofitem l’ocasió per felicitar a Fornells per la bona organització i el bon manteniment del camp i als jugadors per el nivell de joc i la esportivitat demostrats durant aquest dies.

 

Comitè d’Urgència de la FCPP i Secretaria FCPP 

11 de juny de 2007

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC