Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament Copa Catalunya Trofeu "Solius" 2007

Ets a:  IniciNotíciesReglaments Competicions FCPPNotícia id 6927
11.09.2007

Reglaments Competicions FCPPReglament Copa Catalunya Trofeu "Solius" 2007

Reglament de la Copa Catalunya Trofeu "Solius" 2007 que es jugarà a Mas Pagès el 15 i 16 de setembre de 2007
Copa Catalunya Trofeu “Solius”

Copa Catalunya Trofeu “Solius”

 

Competició Matxplay per equips

 

15 i 16 de setembre de 2007

 

1.- Participants

 

Hi podran participar fins a 8 equips formats per un mínim de 6 jugadors. Els equips seran els provinents dels primers classificats del Campionat de Catalunya per Equips de 1ª divisió un cop realitzada la classificació final resultant.

 

Els jugadors integrants d’un equip seran aquells jugadors inscrits per la competició del Campionat de Catalunya per Equips 2007 i que estiguin en possessió del handicap oficial de Pitch & Putt atorgat per la FCPP amb la possible incorporació a cada equip de un màxim de dos jugadors que no hagin estat inscrits amb altres equips participants a la Copa Catalunya. Es podran inscriure comunicant-ho a la secretaria de la FCPP fins el divendres anterior a la competició.

 

2.- Camp i dates.

 

Es jugarà a Mas Pagès i les dates de celebració d’aquesta competició seran els dies 15 i 16 de setembre de 2007.

 

3.- Fórmula de joc

 

Es jugarà sota normes EPPA.

Es jugarà sota la modalitat Matxplay per equips amb 9 punts en joc per cada enfrontament entre dos equips repartits de la següent manera:

6 enfrontaments Individual Matxplay = 6 punts.

3 enfrontaments Foursome Matxplay = 3 punts.

 

En cas d’empat en un partit cada equip guanyarà 0,5 punts i en cas d’empat en el global de l’enfrontament entre dos equips, es decidirà per mort sobtada amb 1 partit Individual Matxplay a partir del forat 1.

 

4.- Horaris de sortida

 

El quadre general del Matxplay per equips es realitzarà segons el quadre habitual de Matxplay, tot seguint l’ordre de classificació resultant del Interclubs de 1ª divisió per decidir l’ordre dels emparellaments.

 

Un cop decidit l’emparellament per equips, els capitans de camp de cada equip hauran de lliurar per escrit a la organització l’ordre de sortida dels seus jugadors de parelles com a mínim 10 minuts abans de l’inici dels partits fousome i dels seus jugadors individuals com a mínim 10 minuts abans de l’inici dels partits individuals. L’organització un cop rebudes les alineacions de tots els equips, passarà a publicar els aparellaments resultants.

 

Les sortides es realitzaran simultàniament pel forat 1 i 10 segons el quadre elaborat per l’organització.

 

 

 

En cada enfrontament per equips, es jugarà primer l’enfrontament foursome i després l’enfrontament individual i, donat que el total de participants és de 8 equips, en resulten 3 eliminatòries de les quals es jugarà:

 

            Dissabte 14: 1ª eliminatòria foursome i individual, 2ª eliminatòria foursome.

            Diumenge 15: 2ª eliminatòria individual, 3 ª eliminatòria foursome i individual

 

Els partits començaran a les 9:00 del matí.

 

Els equips que vagin quedant eliminats per optar a ser primers classificats, seguiran jugant amb el mateix format per tal de classificar tots els equips del 1er al 8è lloc.

 

Nota a la Regla 6-3a: Si el jugador arriba al seu punt de sortida, preparat per jugar, dins dels 5 minuts següents a la seva hora de sortida, en absència de circumstàncies que justifiquin la suspensió de la penalitat de desqualificació prevista a la Regla 33-7, la penalitat per no sortir a temps serà de pèrdua del primer forat. La penalitat per retrasar-se més de 5 minuts serà de desqualificació.

 

5.- Capitans d’Equip

 

Tots els equips hauran de tenir un Capità jugador o no jugador que farà d’enllaç amb l’organització i serà l’encarregat de lliurar les alineacions corresponents.

 

6.- Drets d’inscripció

 

El preu d’inscripció per equip serà de 180€ per les dues jornades de competició (equivalent a 15€ per jugador i dia de competició) que s’abonaran conjuntament mitjançant transferència bancària a la FCPP.

 

7.- Trofeus

 

Trofeu “Solius” perpetu que mai no serà propietat de cap club. S’inscriurà cada any el nom de l’equip guanyador.

 

8.- Disciplina

 

Els equips que confirmin la seva assistència i no es presenti cap dels jugadors de l’equip a jugar qualsevol de les diferents rondes, no podrà participar a les dos següents edicions de la Copa Catalunya.

 

9.- Comitè Organitzador

 

Estarà format per un membre de la FCPP i un representant del camp on  es juga la prova. La suspensió de la prova prèviament a la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.

 

10.- Comitè de competició

 

Estarà format per dos membres de la FCPP i per un membre del Comitè del propi camp on es juga la prova. Presidirà el Comitè un membre de la FCPP. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.

 

11.- Drets i obligacions del camp organitzador

 

El camp s’encarregarà del control de les sortides i el control de resultats. La publicació de resultats i l’ordre de sortida, dels jugadors/es serà competència de la FCPP.

El camp organitzador facilitarà una peça de fruita i ½ litre d’aigua com a mínim per jugador i disposarà d’un o més punts de distribució d’aigua durant el recorregut (apart de les instal·lacions/casa-club del camp) encara que sigui de pagament. El camp procurarà que l’aigua estigui fresca quan les temperatures així ho aconsellin. El camp estarà obert com a mínim 1 hora abans de l’inici de la competició, i fins ½ hora després d’acabar l’últim jugador de la prova. Totes aquestes tasques així com el bon marcatge del camp i les seves condicions seran supervisades per la FCPP. L’incompliment per part del camp organitzador d’algun punt d’aquest reglament impedirà entrar a formar part del sorteig de competicions oficials per l’any 2008.

 

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC