Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Nota de la Junta Directiva sobre el tema "Franciac"

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 7016
22.09.2007

Fulls Informatius FCPPNota de la Junta Directiva sobre el tema "Franciac"

Nota de la Junta Directiva sobre el tema "Franciac"
FCPP

FCPP. NOTA DE LA JUNTA DIRECTIVA SOBRE EL TEMA “FRANCIAC”

 

Amb referència a la desqualificació de l’equip Franciac Tom Sagan en la darrera prova del Campionat de Catalunya per Equips de la Federació Catalana de Pitch and Putt (Interclubs), la Junta Directiva de la FCPP vol manifestar el següent:

 

  1. L’equip de Franciac va recórrer la decisió del Comitè de la prova davant la Comissió Esportiva i aquesta va confirmar-la, tot i acceptant el fet que la sanció de 100 punts per jugador que consta en el Reglament de l’Interclubs és excessiva i s’ha de modificar de cara al 2008 tal com també va demanar en el seu dia la Junta Directiva (nota del 25 de juliol passat).
  2. Dins del termini assenyalat en el Reglament de l’Interclubs, l’equip de Franciac va presentar un escrit davant de la Junta Directiva en el que implícitament acceptava la decisió de la Comissió Esportiva però demanava –donat que la normativa es canviarà de cara al 2008- que es busqués una manera de subsanar el que consideraven una penalització desproporcionada als fets que varen motivar la desqualificació.
  3. Abans de prendre una decisió final, la Junta Directiva ha demanat el parer tant dels membres de la Comissió Esportiva com dels clubs de Primera i Segona Divisió que jugaran l’Interclubs el 2008 i s’ha pogut comprovar que tot i existir una lògica varietat d’opinions i punts de vista, una clara majoria dels consultats veurien acceptable que es trobés una formula per tal de no perjudicar d’una manera tan greu a l’equip de Franciac donat que, de fet, ocupava un lloc en la classificació que li assegurava pràcticament el manteniment de la categoria i d’altra banda no va cometre cap acte antiesportiu. Molts dels consultats consideren que tot i haver-se actuat amb tota legalitat les conseqüències son clarament injustes.
  4. La Junta Directiva també ha consultat aquest tema amb la Secretaria de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.
  5. Sospesant tots els aspectes del cas, la Junta Directiva també ha considerat que es just trobar una solució a aquesta situació i ha acordat –per unanimitat de tots els seus membres- que donades les excepcionals circumstàncies del cas, l’equip Franciac Tom Sagan recuperi la categoria augmentant a 19 i per un sol any els equips que jugaràn en la Primera Divisió i disminuint a 17 i per un sol any els equips que jugaran en la Segona Divisió per tal de no implicar a altres equips en aquesta decisió. Franciac Tom Sagan ocuparà inicialment el darrer lloc de la primera categoria.
  6. Es demana a la Comissió Esportiva que el més aviat possible faci arribar a la Junta Directiva una proposta de modificació del Reglament d’aquesta competició per al 2008 respecte dels punts mencionats en aquesta nota i en la de la Junta Directiva del 27 de juliol passat pel que fa referència a la necessitat de penalitzar les desqualificacions d’una manera més justa.
  7. La decisió final s’ha pres consultant a un número important de directius i jugadors, respectant les normatives i sobretot tenint en compte l’esperit d’esportivitat, justícia i equitat que pensem que han de presidir sempre les relacions del nostre col·lectiu.

 

 

Junta Directiva FCPP

18 de setembre 2007

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC