Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Resum Acta Comissió Esportiva FCPP mes de setembre

Ets a:  IniciNotíciesComissió EsportivaNotícia id 7086
05.10.2007

Comissió EsportivaResum Acta Comissió Esportiva FCPP mes de setembre

Resum de l'Acta de la reunió de la Comissió Esportiva FCPP corresponent al mes de setembre
Ordre del dia Comissió Esportiva ACPP

Resum Comissió Esportiva FCPP

 

Dimarts 18 de setembre de 2007 a les 16:00

 

1.- Cartes Rebudes

-          Una carta rebuda en relació als resultats obtinguts al Campionat de Catalunya de 2ª categoria i els handicaps dels jugadors participants sospitant que alguns jugadors tot i tenir un handicap que els permet participar, tenen un nivell de joc molt millor que el que el seu handicap indica. Es contesta amb que únicament es possible controlar el handicap dels jugadors per participar, no sent possible avaluar si el handicap correspon al seu nivell de joc.

-          Un altre carta rebuda reclama el Premi de la categoria Supersènior al Campionat de Catalunya Sènior i no el rebut de 1er classificat de 1ª categoria, ja que per la norma de que els trofeigs no són acumulables juntament amb l’ordre especificat al Reglament de la competició, fa que el jugador en ser el 1er classificat de les dues categories només rebi un premi. El jugador prefereix el premi que no obté segons Reglament per considerar-lo de més importància. Es contesta que el seu és el millor resultat de la categoria Supersènior, però respectant l’ordre especificat al Reglament, el Campió de Catalunya Supersènior és un altre jugador.

 

2.- Reglament Campionat de Catalunya Juvenil

S’adopta el Reglament de la competició de l’any 2006 amb les següents modificacions:

-          No hi haurà màxim de jugadors i es proposarà al camp la possibilitat de realitzar la competició en dos dies si es superen els 144 jugadors. Si no fos possible, la competició es limitaria a 144 jugadors.

-          S’amplien els premis als 2 primers classificats/classificades de les diferents categories i a la primera classificada (Categories: Cadet, Infantil, Aleví i Benjamí). Respecte a l’ordre d’entrega dels premis, l’edat te preferència respecte al gènere a igualtat de posició de classificació en les respectives categories.

-          Es demanarà la data de naixement a la fulla d’inscripció per poder assegurar que les categories estan correctament ordenades.

 

3.- Aclariment Rànquing Juvenil FCPP 2007

A la competició del Rànquing Juvenil FCPP 2007 s’especificava que el Campionat de Catalunya Juvenil puntuava per aquest Rànquing, però cal especificar que únicament puntua pel Rànquing Juvenil de categoria competició on els jugadors juguen 18 forats, per tant el Rànquing Juvenil de categoria iniciació on els jugadors juguen 9 forats finalitzarà amb la última prova del Rànquing a jugar properament a Badalona. Els premis del Rànquing Juvenil categoria iniciació s’entregaran al camp de Badalona a la finalització de la prova.

 

4.- Informe dels àrbitres

Es comenten els següents temes:

-          La tasca que estan desenvolupant per realitzar unes Regles de Pitch and Putt per la FIPPA a partir de les propostes de diferents Associacions membres de la FIPPA.

-          Els preparatius per poder al mes d’octubre iniciar el proper curs d’àrbitres de Pitch and Putt.

-          La petició al Comitè d’Àrbitres de l’aplicació del Reglament de Disciplina.

 

5.- Informe del Representant dels jugadors

El Representant dels Jugadors informa a la Comissió Esportiva de la preparació d’un informe per part d’alguns jugadors sobre les modificacions que introduirien al Rànquing FCPP per a properes temporades.

 

6.- Informe Junta Directiva

S’informa a la Comissió Esportiva de diferents aspectes tractats a la Junta Directiva:

-          Decisions sobre Franciac en relació al Campionat de Catalunya per Equips.

-          Estudi dels diferents Reglaments i els Estatuts de la FCPP que provocaran la creació d’un Comitè de Competicions i Disciplina Esportiva i un Comitè d’Apel·lació eliminant els temes de disciplina de la Comissió Esportiva.

-          Plana web de l’ACPP/FCPP

-          Projecte de Full Informatiu

-          FIPPA Open a Handicap 1

-          Revistes col·laboradores

 

7.- Proposta de dia i hora per la propera reunió de la Comissió Esportiva

Es proposa el 9 d’octubre a Lleida.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC