Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

El Pitch & Putt és un esport independent a Catalunya

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 7508
28.12.2007

Fulls Informatius FCPPEl Pitch & Putt és un esport independent a Catalunya

Full Informatiu nº 10/2007. El Pitch & Putt és un esport independent a Catalunya
FCPP

FCPP                             Full Informatiu 10/2007

 

El Pitch & Putt és un esport independent a Catalunya

 

 

Davant les informacions que han aparegut dient que el Pitch & Putt pot perdre la seva independència com esport, la Federació Catalana de Pitch & Putt vol aclarir:

 

a)      A Catalunya el Pitch & Putt és un esport amb federació pròpia independent del golf. La Federació Catalana de Pitch & Putt (FCPP) és reconeguda per la Generalitat de Catalunya com la única federació esportiva que pot regir el Pitch & Putt a Catalunya. 

 

b)      A Catalunya l’esport és una competència exclusiva de la Generalitat com es defineix en l’article 134 de l’Estatut d’Autonomia de Catalunya.

 

c)      Un exemple d’aquest reconeixement i suport a la tasca que desenvolupa la FCPP és l’acord signat ara fa 2 setmanes que garanteix una subvenció a la FCPP de la  Secretaria General de l’Esport per un període quadrienal. Aquest acord també s’ha signat amb la resta de federacions esportives catalanes.

 

d)      En la resta de comunitats autònomes per a que el Pitch & Putt estigui regit per la federació corresponent de golf caldrà que sigui acceptat primerament pels seus estatuts i després per l’autoritat esportiva de la Comunitat Autònoma corresponent.

 

e)      A nivell internacional el Pitch and Putt és regit per l’EPPA i la FIPPA, entitats de dret privat (o sigui no governades pels estats sinó pels seus membres) de les que l’Associació Catalana de Pitch & Putt (ACPP) i la FCPP en són, respectivament, membres fundadors.

 

f)        La FCPP i l’ACPP seguiran desenvolupant la seva tasca per a difondre el Pitch & Putt i que sigui un esport a l’abast de tothom. La FCPP amb els més de 15.000 federats i més de 1.000 competicions anuals seguirà participant en competicions internacionals en les organitzacions que és membre, la FIPPA i l’EPPA, úniques organitzacions fins ara que a nivell internacional regulen el Pitch & Putt.

 

 

Comitè d’Urgència de la Junta Directiva de la FCPP

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC