Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Les competicions de la FCPP i la sequera

Ets a:  IniciNotíciesCirculars FCPPNotícia id 8195
17.04.2008

Circulars FCPPLes competicions de la FCPP i la sequera

Comunicat de la Junta Directiva de la FCPP a tots els jugadors/es i clubs referent a la sequera
Comunicat de la Junta Directiva a tots els jugadors i clubs referent a la sequera

Comunicat de la Junta Directiva de la FCPP a tots els jugadors/es i clubs referent a la sequera

 

Com tots sabem aquests darrers mesos les precipitacions a Catalunya han estat molt minses. La manca d’aigua per a consum humà a molts embassaments fa que tot el país es trobi en una situació extrema. Tota la societat i tots els sectors productius han de vetllar pels recursos hídrics que es disposen. El Pitch & Putt a Catalunya, malgrat que utilitza menys del 0,03% del total de l’aigua consumida, ha de seguir les normatives vigents i si el temps no canvia i no hi ha moltes més pluges, alguns dels camps potser no disposaran de la mateixa aigua per regar que havien tingut en anys anteriors. La situació de cada camp però és diversa, en formar part de conques diferents i disposar d’aigua de depuradora, d’aigua reciclada, d’aigua de pluja acumulada o d’aigua del subsòl. Molts camps mantindran el nivell que han tingut fins ara però d’altres no ho podran garantir.

 

Davant del calendari de competicions oficials de la FCPP, com a Junta Directiva demanem a tots els clubs i als seus jugadors i jugadores comprensió per la situació actual i entenem que el nostre esport s’ha de jugar en les condicions en que es trobi el terreny de joc. Els camps en cas de poca aigua reguen únicament els greens cosa que garanteix el desenvolupament del joc. És per això que en principi no es canviarà cap seu i entenem que les condicions de joc seran les mateixes per a tots els jugadors i jugadores que participen a cada competició. Hem demanat als clubs que malgrat que es disposi de poca aigua posin tots els seus esforços en tenir el camp en les millors condicions possibles, dins la situació actual, el dia de la competició.

 

Amb la comprensió de tots i totes podrem desenvolupar totes les competicions de la millor forma possible i mostrarem al conjunt de la societat catalana que també ens esforcem i ens adaptem a la situació de sequera.

 

La Junta Directiva de la FCPP

15 d’abril. L’Ampolla.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC