Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Com participar a l'Interclubs amb un Club sense camp?

Ets a:  IniciNotíciesCatalunyaNotícia id 854
20.08.2003

CatalunyaCom participar a l'Interclubs amb un Club sense camp?

Moltes persones s'han adreçat a l'ACPP demanant informació de com participar al Campionat de Catalunya per Equips (Antic Interclubs) .
Crear un club sense camp de P&P és el primer pas si no es forma part d'un equip d'un camp.
Per participar al Campionat de Catalunya per Equips (antic Interclubs) si no es forma part d'un equip d'un camp de l'ACPP (cada camp pot arribar a presentar tres equips) és pot participar com a un Club sense camp. Cal seguir els següents passos:

1er)Crear un club esportiu.

(Des de l'ACPP us farem arribar la documentació necessària. Si ens envieu un e-mail amb les vostres dades postals us ho farem arribar)

2on) Registrar el Club en el que ha de constar que l'activitat principal és la pràctica del Pitch & Putt o que entre altres activitats esportives hi ha la pràctica del P&P. Registrar-ho a la Secretaria General de l'Esport.

3er) Presentar a l'ACPP còpia de tots els documents presentats a la Secretaria General de l'Esport

4rt)Signar el conveni regulador de les relacions entre l'ACPP i el club sense camp creat. (Veure tipus standard de conveni al final d'aquesta notícia)

5è)Pagar la quota de club sense camp de l'ACPP. Pel 2004 encara s'ha de definir però estarà al voltant d'uns 200 Euros

6è) Incriure l'equip en les dates que s'anunciaran al Campionat de Catalunya per Equips (Antic Interclubs) .

Per a qualsevol informació us podeu posar en contacte amb la Secretaria de l'ACPP

93 342 42 49









CONVENI REGULADOR DE LES RELACIONS ENTRE L’ASSOCIACIÓ CATALANA DE PITCH & PUTT I ELS CLUBS DE GOLF SENSE CAMP

Nota: Aquest conveni és del 2001 pot ser modificat pel 2004 o en futurs anys

Per a poder signar el present Conveni els Clubs sense Camp han d’estar donats d’alta en el Registre d’Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya. Els clubs que van participar l’any passat en el Circuit Interclubs podran signar el Conveni, fins a la fi de l’any 2000, només presentant el resguard del Registre de la Generalitat segons el qual s’ha sol.licitat aquesta inscripció.

Vàlid durant l’any 2001.

1) Els Clubs sense Camp poden estar associats o no associats. Els clubs no associats no estan sotmesos a cap conveni amb l’ACPP. Els clubs associats estan sotmesos a aquest Conveni.

2) Només els clubs associats poden participar en les competicions oficials que organitza l’ACPP.

3) Només els clubs associats participen en el sistema oficial de handicaps de l’ACPP. En aquest sentit, poden assignar handicaps directament i totes les seves competicions es realitzaran estrictament segons el Reglament de Handicaps de l’ACPP i les Regles de Golf de St. Andrews. Per tant, els resultants de les seves competicions han de ser notificats a l’ACPP per tal de que serveixin per a modificar els handicaps dels seus participants.

4) Els clubs associats han de pagar 30.000 pts. a l’any a l’ACPP. Aquesta xifra podrà ser modificada per l’ACPP en pròximes temporades.

5) Els Clubs sense Camp associats tenen dret a aparèixer en el calendari de l’ACPP.

6) Tots els Clubs sense Camp designaran un Comitè de Competició per a tots els concursos que celebrin. Aquest Comitè serà conegut pels jugadors abans d’iniciar-se la competició.

7) Totes les modalitats de competició que organitzi un Club sense Camp, tindran almenys una categoría classificatòria oficial (la que resulti de l’aplicació del Reglament Oficial de Handicaps de la modalitat de joc). No obstant, els clubs poden tenir altres categories classificatòries a més d’aquesta (per exemple, jugadors novells sense handicap oficial a qui l’organització ha assignat un handicap provisional, etc.) sempre que consti que la classificació principal és l’oficial.

8) A partir del segon concurs que juguin en camp de Pitch & Putt, tots els membres del Club sense Camp hauran d’obtenir el seu handicap de l’ACPP i jugar en la categoria classificatòria oficial, independentment de que subsidiàriament també puguin participar en altres categories pròpies de la modalitat establerta.

9) El recompte de resultats i classificació podran ser reslitzats directament pel Comitè de Competició del Club sense Camp o bé a través del camp associat on s’hagi realitzat la competició. La comunicació dels resultats a l’ACPP als efectes oficials de modificació de handicaps, es farà a través del camp associat on s’hagi realitzat la prova.

Els concursos que es juguin en camps no integrats dins de l’ACPP, no seran vàlids a efectes de modificar els handicaps de l’ACPP.

Els Clubs sense Camp hauran d’enviar resultants el dia següent al de la celebració de la prova o el dilluns al matí en cas de que s’hagi jugat en cap de setmana. Quan la gestió de handicaps es faci demanera automatitzada, tota aquesta gestió es farà mitjançant el camp on s’hagi jugat i en temps real.

10) L’ACPP enviarà als Clubs sense Camp informació de les Actes de la Comissió Esportiva de l’ACPP i tota classe d’informació esportiva de la mateixa manera que es fa amb els diferents Camps de Pitch & Putt.

11) Dins del marc establert pel Reglament de la Comissió Esportiva de l’ACPP, és possible que algun Club sense Camp estigui representat en aquest organisme.

12) Aquest Conveni només serà aplicable a partir de que cada Club sense Camp acrediti tenir més de 20 socis que alhora estiguin associats a l’ACPP.

13) L’incompliment del Conveni per part d’un Club sense Camp el determinarà la Comissió Esportiva de l’ACPP i podrà comportar la seva exclusió de l’ACPP o la seva desqualificació en el Circuit Interclubs per un o més anys sense dret al retorn dels diners pagats en concepte de quota associativa o inscripció a l’Interclubs. La decisió de la Comissió Esportiva només serà recurrible devant de la Junta Directiva de l’ACPP.









Per a obtenir informació de com crear un club ho pots fer a les delegacions territorials d'Esports de la Generalitat ho pots fer a:

A Girona:

Representació Territorial de l'Esport de Girona
SECRETARIA GENERAL DE L'ESPORT
DEPARTAMENT DE CULTURA
Ciutadans, 18
17004 GIRONA (Gironès)
Telèfon 972 22 54 20
Fax 972 22 54 21

A Tarragona:

Territorial de l'Esport de Tarragona
SECRETARIA GENERAL DE L'ESPORT
DEPARTAMENT DE CULTURA
Major, 14
43003 TARRAGONA (Tarragonès)
Telèfon 977 25 15 00
Fax 977 25 14 93

A les Terres de l'Ebre:

Representació Territorial de l'Esport de les Terres de l'Ebre
SECRETARIA GENERAL DE L'ESPORT
DEPARTAMENT DE CULTURA
Dr. Ferran, 6-8 (Palau Oliver de Boteller)
43500 TORTOSA (Baix Ebre)
Telèfon 977 44 14 94
Fax 977 44 33 94

A Lleida:

Territorial de l'Esport de Lleida
SECRETARIA GENERAL DE L'ESPORT
DEPARTAMENT DE CULTURA
Rambla d'Aragó, 8
Població 25002 LLEIDA (Segrià)
Telèfon 973 27 92 00
Fax 973 27 92 01

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC