Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament del Campionat de Catalunya Absolut 2003

Ets a:  IniciNotíciesReglaments Competicions FCPPNotícia id 925
19.09.2003

Reglaments Competicions FCPPReglament del Campionat de Catalunya Absolut 2003

Escola de Golf Portal del Roc dissabte 20 i diumenge 21 de setembre de 2003.
CAMPIONAT INDIVIDUAL MASCULÍ DE CATALUNYA 1ª CATEGORIA DE PITCH &PUTT - 2000

 

 

 

 

 

REGLAMENT DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA

 INDIVIDUAL ABSOLUT DE PITCH &PUTT - 2003

 

 

1.- PARTICIPANTS

Hi podran participar tots els jugadors i jugadores nacionals o estrangers que estiguin en possessió del handicap oficial de pitch & putt otorgat per l’ACPP. Jugaran el campionat els 140 inscrits que tinguin un handicap exacte més baix i empatats.

Els jugadors hauran de confirmar la seva inclusió en la llista de jugadors i el seu horari de joc a través de la recepció del camp organitzador.

 

2.- CAMP I DATES

Es jugarà a l’Escola de Golf Portal del Roc,  els dies 20 i 21 de setembre de 2003.

 

3.- FÓRMULA DE JOC

Es jugarà a 54 forats stroke-play scratch individual. El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de l’ACPP el dia de tancament de les inscripcions. El dissabte 20, es jugaran 18 forats i en acabar es farà un tall i els millors 54 resultats, més empatats, es classificaran per a jugar el diumenge 21. El diumenge es jugaran 36 forats.

Passaran el tall del primer dia exclusivament els 54 jugadors millor classificats i empatats. Aquesta classificació es determinarà, primer, pel número de cops en els primers 18 forats; i segon, pel hàndicap.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4.- HORARI I GRUPS DE SORTIDA

El dissabte 20, l’horari de sortida es confeccionarà segons el handicap dels jugadors. Els handicaps més baixos sortiran a primera hora.

La sortida dels primers 18 forats del diumenge 21,  serà  simultània.

L’horari de sortida dels últims 18 forats del diumenge  es determinarà per ordre invers a la classificació acumulada dels dos recorreguts anteriors, iniciant-se la primera sortida a les 13h.

 

5.- DISCIPLINA

Els jugadors que estiguin inscrits i no es presentin han d’avisar a la seu de l’ACPP abans de les 12 hores del darrer dia hàbil. En cas de dubte, el jugador haurà de presentar un justificant de la seva comunicació. Els jugadors que no ho facin no podran participar en les competicions oficials que es celebrin durant l’any 2003 i 2004.

 

6.- REGLES I DESEMPATS

D’acord amb les Regles de la Reial Federació Espanyola de Golf i les Regles Locals del club on es juga.

A/ En cas d’empat per al lloc de campió absolut, els jugadors empatats jugaran forat per forat a “muerte súbita” fins a desempatar, començant pel primer forat del recorregut.

B/ En cas d’empat per a qualsevol altre lloc amb premi o obsequi, es decidirà a favor del jugador que tingui el handicap de joc més alt. Si el

 

 

 

 

 

 

 

handicap és el mateix, s’aplicarà la fórmula dels 27, 36, 45, 48, 51, 52 i 53 millors últims forats.

C/ Per als llocs restants, els jugadors es classificaran “ex aequo”.

 

7.- TROFEUS

A/ Trofeu per al campió i sotscampió de Catalunya Absoluts cedits per la Federació Catalana de Golf.

 

            B/  Trofeus per als classificats en tercer, quart i cinquè lloc.

 

8.- DRETS D’INSCRIPCIÓ

Les inscripcions es faran a la secretaria de l’ACPP. Sempre es faran amb expressió del número de jugador associat i amb signatura per fax  al (93 412 16 79).

El dissabte, cada jugador abonarà 16 euros.  Els jugadors que passin el tall abonaran 18 euros el diumenge .

 

9.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

Les inscripcions es tancaran el dia 15 de setembre de 2002. Es publicarà la llista de participants el dia 17 de setembre de 2003.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10.-COMITÈ ORGANITZADOR

Estarà format per un membre de la Federació Catalana de Golf, un membre de l’ACPP i un representant del camp on  es juga la prova. La suspensió de la prova prèviament a la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11- COMITÈ DE COMPETICIÓ

Estarà format per un membre de l’ACPP, per l’àrbitre de la prova i per un membre del Comitè del propi camp on es juga la prova. Presidirà el Comitè el membre de l’ACPP. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.

 

12.- DRETS I OBLIGACIONS DE L’ORGANITZACIÓ

El club organitzador s’encarregarà d’elaborar les targes dels participants i els grups i horaris de sortida. També s’encarregarà de passar els resultats amb el programa informàtic de l’ACPP i fer les classificacions.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC