Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Resum Acta Comissió Esportiva FCPP mes de maig

Ets a:  IniciNotíciesComissió EsportivaNotícia id 10921
06.06.2009

Comissió EsportivaResum Acta Comissió Esportiva FCPP mes de maig

Resum de l'Acta de la reunió de la Comissió Esportiva FCPP corresponent al mes de maig 2009
Ordre del dia Comissió Esportiva ACPP

Resum de l’Acta de Comissió Esportiva FCPP maig-2009

 

1.- Cartes rebudes

En una carta rebuda es demana que al sorteig de competicions per l’any 2010 només es pugui jugar competicions del Campionat de Catalunya per Equips en camps de 9 forats en horari d’estiu. Es contesta que aquesta mesura ja s’ha tingut en compte amb motiu de l’experiència d’aquest any i a d’altres cartes rebudes tot i que la normativa del sorteig de seus oficials es prou complexa com perquè segons ho determini la sort, puguin sortir incompatibilitats. S’intentarà millorar la reglamentació del sorteig tot el que sigui possible.

 

En un altre carta rebuda es demana canviar el sistema de puntuació del Campionat de Catalunya per Equips per l’any 2010 i ajustar-lo a un sistema on la diferència de cops sigui la que determini la puntuació i no la posició a la classificació. Es contesta que s’entrega còpia de la carta rebuda al Representant dels Jugadors, ja que un cop acabada la competició del Campionat de Catalunya per Equips, s’estudiaran les possibilitats de modificació en relació a les puntuacions i es consultarà als equips per saber quina és majoritàriament l’opinió al respecte.

 

En un altre carta rebuda es demana crear dues categories al Campionat de Catalunya Doble per l’any 2010 i jugar aquesta competició en dos caps de setmana. Es contesta que l’actual format es considera que te prou atractiu pels jugadors i no es considera que es tingui que modificar el format de competició. Únicament es considera que segons l’experiència obtinguda al Campionat de Catalunya Absolut i properes proves amb la sortida de la darrera volta com a sortida semi-simultània, es podria incorporar també aquest format en el Campionat de Catalunya Doble.

 

2.- Pla de Formació dels Comitès de Competició

 

Sense cap novetat respecte a passades reunions de la Comissió Esportiva, es preveu poder començar aquest Pla de Formació a les properes setmanes seguint les directrius marcades en anteriors reunions de Junta Directiva i Comissió Esportiva. Es considera que es important la figura del voluntariat i cal comunicar adientment als camps que han de buscar les tres persones que assistiran seguint les directrius marcades d’una única persona vinculada a la propietat/gerència del camp i dues persones que siguin jugadors habituals del camp.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC