Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Resum Acta Comissió Esportiva FCPP mes de juliol

Ets a:  IniciNotíciesComissió EsportivaNotícia id 11243
23.07.2009

Comissió EsportivaResum Acta Comissió Esportiva FCPP mes de juliol

Resum de l'Acta de la reunió de la Comissió Esportiva FCPP corresponent al mes de juliol 2009
Ordre del dia Comissió Esportiva ACPP

 

Resum de l’Acta de Comissió Esportiva FCPP juliol-2009

 

 

1.- Cartes rebudes

En una carta rebuda es comenta el fet de que un jugador que anava a entrenar un camp per jugar el Campionat de Catalunya per Equips el divendres anterior a la prova no el varen deixar jugar per l’hora d’arribada al camp ja el camp el va informar que no tenia temps de jugar els 9 forats del recorregut. Aquest jugador va veure com alguns jugadors que acabaven de jugar quan ell arribava al camp, ja ho estaven fent amb les banderes que s’utilitzarien pel Campionat. Es contesta que:

-          El camp és l’únic responsable de l’horari d’obertura de les seves instal·lacions, si bé demanem als camps seus de les proves oficials que aquests horaris han de ser iguals per a tots els jugadors no podent beneficiar ni perjudicar a ningú, i per tant entenem que la seva acceptació o no per a poder jugar un recorregut d’entrenament responia únicament a criteris organitzatius del camp.

-          El fet de que els jugadors puguin jugar o no les banderes de la competició abans de la mateixa està regulat segons decisió de Comissió Esportiva i la norma dius el següent: La competició comença a les 00:00 del primer dia de competició, per tant tots els jugadors que tinguin que participar a la competició no podran entrenar el camp amb independència del moment de col·locació de les banderes de la competició que podrà fer-se amb anterioritat a l’inici de la competició. Es recomana però que per igualar les possibilitats de tots els jugadors, que les banderes es canviïn un cop el camp estigui tancat als jugadors, encara que només és una recomanació als camps.

 

En una carta rebuda se’ns demana que alguns jugadors de primer nivell tinguin un premi consistent en jugar gratuïtament determinades competicions de l’any següent per la seva classificació en proves com el Rànquing o Campionats de Catalunya. Es contesta. Es contesta que:

-          Que no es troba adient premiar especialment aquestes posicions que ja tenen com a premi la possibilitat de representar a la FCPP en competicions internacionals.

-          Que hi ha una component important de la filosofia de la FCPP que te que treballar per tots els jugadors i per tant destinar tants esforços a jugadors que ja tenen d’alguna forma premiada la seva posició no sembla el més adequat.

 

Es comenten i es preveu resposta per altres cartes sobre diversos temes: decisions arbitrals, queixa sobre instal·lacions annexes a un camp de Pitch and Putt, puntuació al Campionat de Catalunya per Equips, protocols d’emergència per accidents.

 

2.- Reglament Campionat de Catalunya Matxplay 2009

S’aprova el mateix Reglament de l’any 2008 pel bon resultat que va donar tot i afegir tal i com es va fer al Campionat de Catalunya Absolut la possibilitat d’escollir dia però no hora de joc per jugar la Fase Prèvia. Es preveuen els mateixos horaris que a la Fase Prèvia del Campionat de Catalunya Absolut.

 

3.- Reglament Copa Catalunya 2009

S’aprova el mateix Reglament de l’any 2008 pel bon resultat que va donar. S’ha demanat al camp de l’Ampolla que busqui ofertes d’hotels propers ja que els equips classificats a les 8 primeres posicions del Campionat de Catalunya per Equips FCPP 2009 de 1ª divisió són tots de les províncies de Barcelona i Girona.

 

4.- Estat Rànquing FCPP 2009

Es decideix obrir una nova sortida a cada camp andorrà el diumenge a la tarda. Faltant encara una setmana per la finalització de l’inscripció hi ha un increment d’inscripcions del 14% respecte a les inscripcions fetes l’any 2008. El 78% de les inscripcions s’han fet directament al web sense trucar al camp.

 

5.- Reflexions Campionat de Catalunya per Equips FCPP 2009

S’explica com queda el quadre d’equips previst per l’any 2010 i es decideix avançar tot el possible la preinscripció per la temporada 2010 ja que això donarà temps per preveure el nombre de zones a 4ª divisió.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC