Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Lleida Femení guanya la primera final de l’Interclubs Femení ACPP 2012

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 18507
29.05.2012

Fulls Informatius FCPPLleida Femení guanya la primera final de l’Interclubs Femení ACPP 2012

Lleida Femení guanya la primera final de l’Interclubs Femení ACPP 2012

 

Lleida Femení guanya la primera final de
l’Interclubs Femení ACPP 2012

  

El dissabte 12 de maig, es va celebrar al P&P Lleida la primera de les dues finals de l’Interclubs Femení organitzat per l’Associació Catalana de P&P. Hi van participar un total de 23 equips, provinents de les dues zones l’est i l’oest. A la Fase Final hi van competir els millors equips en classificació scratch i els millors de la classificació handicap de cada zona.  Les jugadores es van trobar amb fortes temperatures estiuenques i un bon ambient competitiu.

Pel que fa al joc es van fer molt bons resultats. Les millors jugadores van ser Mercedes Marco i Conchi Carballo del P&P El Vendrell que van fer un gran resultat de 47 cops, seguides de les jugadores locals Isabel Luque i Montse Bello que van fer 50 cops, els mateixos que la parella del P&P Vallromanes Montero- Garcia.

A la categoria handicap també van guanyar la parella Marco-Carballo amb 46 cops, seguides de les dues parelles locals, Abby Nachshon i Imma Armero amb el mateixos cops i  amb un cop més, la parella Luque-Bello.

L’equip local P&P Lleida Femení es va emportar la victòria tant en la classificació scratch (7 cops sota par) com en la classificació handicap, amb un bon resultat de 15 cops sota par.

Pel que fa la taula general, en classificació scratch, la lidera provisionalment l’equip del P&P Vallromanes amb 440 punts, seguit de l’equip gironí Franciac Blau amb 430 i en tercera posició l’equip P&P Lleida Femení amb 410. I en la classificació handicap encapçala la taula l’equip Can Cuyàs Vermell amb 384, seguit de Vendrell Ladies amb 372 i en tercera posició l’equip de Sant Cebrià Maduixa amb 363.

El mes de juliol es jugarà la segona final i última prova del l’Interclubs Femení ACPP 2012 al P&P Hcp 1 (Sant Vicenç de Montalt). Allà es decidiran els equips guanyadors de la temporada 2012. Cal recordar que en el 2010 i 2011 l’equip guanyador scratch va ser el de Lleida i en el 2009 la victòria final va ser per Franciac.


Classificació

http://nova.pitchputt.cat/noticies/noticia.php?id=18342

Fotos

http://nova.pitchputt.cat/albums/fotos.php?id=158

Més fotos

http://nova.pitchputt.cat/noticies/noticia.php?id=18365

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC